Försovning och helg

Gaaah, blir knäpp på mig själv. Börjar skriva inlägg hela tiden känns det som, gör någonting annat och kommer sen på det nån timme senare med ett inlägg jag måste skriva om.. På det så tänker jag att jag ska göra någonting emellan då jag ändå måste skriva om hela inlägget därav jag glömmer bort det och inget inlägg skrivs.. Aja, så kan det vara ibland (ofta). IALLAFALL, i torsdags jobbade jag från tidig morgon till klockan 3. Var så jäkla trött när jag kom hem, så allt jag ville var att gå och lägga mig och sova. Höll mig dock eftersom jag hade så sjukt svårt att sova natten till torsdagen eftersom jag hade tagit en nap under onsdagen.. Passade på att städa lite med Jonas under kvällen, och efter det kom våra grannar över och spelade lite Sequance. Kan vara världshistoriens bästa spel om ni frågar mig!

Fredagen började inte alls som jag tänkt mig. Vaknade och kände mig rätt utvilad vilket kändes skönt. Får sen panik eftersom jag vet att jag inte borde känns så. Kollar klockan och ser då att mitt alarm inte ringt så jag har försovit mig!!! Hoppar ut från sängen och åker princip direkt till jobbet. Kom en halvtimme sent och var så sjukt tur att jag vaknade så pass tidigt, hade ju lika gärna kunnat sovit till typ 7-8 och kommit flera timmar sent till jobbet!

Har känt mig sjukt seg på jobbet och har varit rätt mycket att göra på det. Slutade dock tidigt och kan inte förklara så skönt det känns med helg. Duschade och kollade lite tv direkt jag kom hem, och sen la jag mig i sängen och vilade ett tag. Eller tja, försökte sova men har ju nått fel som gör att jag tar typ 5h på mig att somna ;P

Lite senare närmare middagstid åkte jag och Jonas ut och käkade på Harrys! Jättemysigt och var gott. Nu har vi kommit hem och snart ska vi fara och träffa lite kompisar.

  • Livet

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg