Fönstershopping

Innehåller affiliate-länkar

Jag är en person som tar kort på allt som jag antingen vill köpa eller bara för inspiration. Har ett minne som en guldfisk så annars glömmer jag bort det jag funderat på, så tycker det är svinbra att ta lite bilder istället. Tänkte visa vad jag hittat på stan som jag tycker är fint helt enkelt!

Kaktus, tycker det blir en sån cool känsla i hemmet av att ha en stor kaktus stående i fönstret. Definitivt något jag kommer att köpa i framtiden! // "Bubblig" vas, tycker de är väldigt fina och gillar speciellt den här som är lite beige/rosa i färgen. Klicka HÄR för att komma till krukan. // En korg som jag skulle vilja ha i sovrummet eller vardagsrummet att ha filtar eller kuddar i. Spanat på en från Ferm Living, men den är tyvärr rätt dyr och tycker det är ganska saftigt med 800-900kr för en korg. Klicka HÄR för att komma till korgen.

Vet inte riktigt om jag tycker att den här vasen/krukan är snygg eller inte, men är defintivt rätt cool! Klicka HÄR för att komma till krukan. // Haha, dessa balla muggar skulle vara så roliga att ha på fest. Kommer nog inte vara några jag kommer köpa men hade verkligen varit en rolig grej. Klicka HÄR för att komma till muggen// En fin vas som hade varit väldigt fin att ha våra pampasvass i. Klicka HÄR för att komma till vasen.

Sviiiin coola statyer som skulle antingen pryda våra fönsterbrädor eller möjligtvis våran Vittsjö hylla vi har. Hittade ingen länk till gubbarna, men finns iallafall på Victorias Home i Umeå! // Snygga chucky sneakers som såklart är i favoritfärgen beige. Klicka HÄR för att komma till skorna

Gillar

Kommentarer