Födelsedagsfest

Halloj! På fredagskvällen var vi hos våra grannar och spelade lite sällskapsspel. Var mysigt men hade sån spänningshuvudvärk hela dagen så kände mig riktigt seg och hängig då.. Vanligtvis när jag har sån huvudvärk brukar det sitta kvar i flera dagar, men som tur var försvann det under natten!

Iallafall på lördagen började vi dagen med att åka iväg till mina föräldrar för att lämna lite saker där, men slutade med att vi åt frukost/lunch där. Efter det åkte vi till Jonas föräldrar då han skulle skruva lite i hans bil. När han sen var klar åkte vi tillbaka till Umeå och passade på att handla lite nödvändigheter till kvällen. Passade sen på att städa bort lite hemma och göra det snyggt eftersom det skulle komma en del folk till kvällen. Efter ett tag kom Linn förbi och sminkade sig hos mig och sen kom resterande av tjejerna över och käkade hemma hos oss. Sen kom killarna över efter att de hade ätit klart. Sen var vi hos oss och drack under kvällen, och sen gick vi även till Cinco den sista timmen.

Igår mådde jag inte alls bra och var bakis halva dagen. Mådde dock bra på eftermiddagen vilket var skönt. Då passade jag och Jonas på att ha lite söndagsmys och äta lite gotta och kolla på film.

Gillar

Kommentarer