Ett år äldre!

Tjena! I söndags jobbade jag som sagt till 1430, och efter det tog jag det mest lugnt. I måndags var jag ledig och började morgonen med att följa med Jonas och kasta massa. skräp vid återvinningen. Efter det städade jag lite. och sen kom Linn förbi och hängde här ett tag. Sen närmare kvällen åkte jag iväg till mamma och pappa då vi skulle ha kalas där. Fick lite presenter som jag kan visa lite senare!

I tisdags fyllde jag år, så jag och Jonas fikade tillsammans på morgonen och sen efter ett litet tag åkte jag iväg och jobbade. Sen när jag kom hem på kvällen kollade vi lite på tv, beställde sushi (mums) och sen spelade vi Sequance! Kan vara det bästa spelet som finns, tycker det är så roligt haha. Fick låna hem det av mina föräldrar så det var roligt.

Idag jobbade jag morgon och fyfan vad trött jag var imorse. Var rätt segt att kliva upp men vaknade till lite senare under dagen. Sen när jag kom hem tog jag det lugnt ett tag och tog faktiskt en tupplur vilket var både väldigt skönt och välbehövligt.

Väntar nu på att Jonas ska komma hem och sen blir det väll att laga lite mat och äta middag. Är så jäkla hungrig så ser fram emot det haha.

  • Livet

Gillar

Kommentarer