December och julklappslek

Hola! I lördags var jag och Jonas på stan ett tag för att handla de sista julklapparna till julklappsleken vi skulle ha under kvälllen. När vi sen var klar åkte vi hem, fixade oss och sen drog vi vidare till Jonas föräldrar. Sen var vi där hela kvällen och åt god mat, körde julklappsleken och bara satt och pratade. Mysigt!

Vi sov sen över där, så dagem efter åkte vi hem kring lunch och sen tog vi det faktiskt mest lugnt. På eftermiddagen åkte jag och Linn till Avion en stund. När vi var klar där beställde jag och Jonas mat som vi sen åt till en serie vi kollade på.

Idag jobbade jag och under dagen var de och kollade på våran lägenhet efter två års besiktingen. De berättade att de skulle fixa ALLT med lägenheten eftersom det varit en del strul med den. Så imorgon börjar de att renovera lägenheten. Ska berätta mer senare om vad de ska göra. Därför kan vi inte sova eller vara där, så åkte och sovde hos Jonas föräldrar senare under kvällen. Kommer nog vara där under åtminstone halva perioden de håller på i lägenheten.

  • Livet

Gillar

Kommentarer