Bio och Hemavan

Har varit full rulle nu det senaste och har knappt hunnit vara hemma, därav frånvaron härifrån! Kan gå igenom lite kort om vad som hänt de senaste dagarna.

Måndag: Gick på bio för att se den nya Suicide Squad med Jonas, Junas, Sanna, Vigge och Niklas. Var första gången jag var på bio på säkert två år eftersom man inte fått se under Corona. Tycker det är så mysigt och speciellt om man går några stycken. Efter filmen var klar (ish 23.30) bestämde jag, Jonas, Niklas, Vigge och Hilda för att åka till Hemavan på morgonen efter. Blev sjukt spontant så efter filmen var det bara hem och packa

Tisdag: 06:45 började vi rulla mot Hemavan. Eftersom vi åkte så tidigt kom vi fram så pass tidigt att vi kunde åka och fiska lite vid en sjö precis bredvid Jonas stuga. Blev dock ingen fiskelycka, men var mysigt ändå. När vi kom tillbaka till stugan bestämde vi oss för att åka till Rutjebäcken. Väl där badade alla de andra i det iskalla vattnet. Det avslutades sen med en kopp kaffe innan vi började rulla hemåt igen.

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg