Akuttandläkare

Godmorgon! Igår jobbade jag på och efter jobbet var jag hemma och tog det lugnt ett tag innan jag sen åkte till akuttandläkaren. Hade så jääkla ont och kändes som om jag hade sår i halsen och öroninflammation på grund av visdomstanden.. Nått som gjorde tusen gånger ondare var dock att spola det där, FYYYYFAAAN säger jag bara! Var ruggigt svullet och ömt och var inte råskönt när de håller på att gräva där det gjorde som ondast. Fick sen en antibiotikaspruta direkt på svullnaden, och även fast allt det där gjorde ruggigt ont var det så jäkla värt då det är tusen gånger bättre idag!

När jag var klar där åkte jag direkt till Ada och hängde hos henne ett tag. Hade dock fortfarande superont och kunde inte öppna munnen mer än en cm för att det gjorde så ont, så var inte busenkelt att prata. Efter ett tag åkte jag hem och gjorde hemmagjorda köttbullar och potatismos, riktigt gött! Trodde först att jag inte skulle kunna äta men efter ca 2 timmar började det kännas otroligt mycket bättre vilket var skönt.

Idag är det jobb som gäller och slutar vid 15 vilket känns skönt. Har inga speciella planer, men hade varit skönt att ta sig iväg och träna då jag känner mig betydligt bättre idag.

Utsikten från kontoret. Var så jäkla bra väder och snöade rätt mycket faktiskt! Mysigt men vet fortfarande inte om jag är riktigt redo för vintern..

  • Livet

Gillar

Kommentarer