Nyhet; Yndlingsknippet!

I går fikk jeg en pakke i posten som jeg har gledet meg ihjel til å få! Det er jo alltid kjekt me pakker i posten, men denne var ekstra spesiell! Det var nemlig dåpsgavene til tvillingene fra oss.

For litt siden fikk jeg en veldig koselig mail av Ingrid Kristina som er gründer for det nye norske merket Yndling. Hun har designet et helt nytt produkt som heter Yndlingsknippet. Idéen fikk hun som følge av at hun er mamma til to gutter, og når de skulle døpes var det vanskelig å finne ting hun ønsket seg til dem. Noe jeg kan si meg veldig enig i. Jeg lette lenge etter hva jeg skulle legge på ønskelisten til tvillingene til dåpen. Og jeg synes det var veldig vanskelig å finne ting med de rette verdiene. Ingrid tok denne saken i egne hender og designet Yndlingsknippet, som er babyens eget nøkkelknippe der alle nøklene er laget av sølv!

Jeg kjøpte aldri noe dåpsgave til tvillingene, rett og slett fordi jeg aldri fant noe jeg hadde lyst til å gi dem som føltes riktig for oss. Men dét har jeg funnet nå, og jeg er jammen glad for at vi ventet, for denne gaven synes jeg var helt spesiell og utrolig kjekk å gi. Nå har gaven en spesiell mening for både oss og for tvillingene. Yndlingsknippet har alle verdiene jeg lette etter i en dåpsgave. Det har:


Bruksverdi - alt for mange dåpsgaver havner i en skuff og blir liggende.

Affeksjonsverdi - et minne barna kan finne frem om mange år og fortsatt se tilbake på med glede

Varig verdi - en eksklusiv gave som beholder sin pengeverdi selv om den blir brukt

Luksusfølelse - et lekkert produkt som tar seg godt ut på gavebordet, men også i bruk.

Det babyen selv ønsker å leke med - jo mer den blir brukt, jo fler følelser vil knyttes til det.


Det som er enda mer spesielt med gaven er at det finnes 10 forskjellige nøkler i forskjellig størrelser, design og betydninger. Så kan man selv velge hvilke verdier og egenskaper man ønsker for barnet, og sette de på et knippe i form av nøkler. Flere kan også gå i sammen om denne gaven og gi hver sine nøkler. Under ser dere de forskjellige nøklene og hvilken betydning de har.

1. Trygghet 2. Mot 3. Visdom 4. Musikk

5. Styrke 6. Kjærlighet 7. Lykke 8. Tålmodighet

9. Opplevelser 10. Vennskap

Bildene av nøklene er lånt fra Yndlingsknippet sin nettbutikk. Vi har nøklene; Trygghet, mot, kjærlighet, lykke, tålmodighet og vennskap til tvillingene.

Knippesettet er i 100% bomull og finnes i 11 forskjellige farger. Det består av nøkkelhank i bomull med nøkkelring i kirurgisk stål, praktisk liten oppbevaringspose og knippesnor. Knippesettet tåler også å bli vasket på 40 grader (60 hvis det er krise). Vi vet jo alle at det av og til kan bli grisete når et barn får det i hendene.

Det er også helt religionsnøytralt og passer like godt til jenter som gutter.

Ta en tur inn på nettsiden til Yndlingsknippet for å se priser og å bestille. Hun finnes også på Facebook og Instagram.

Siden dette er helt nytt på markedet og jeg er den første bloggeren om skriver om produktet har jeg fått lov til å gi alle mine lesere 20% rabatt ut hele januar! Da kan dere bruke denne rabattkoden i nettbutikken: mammahjem

www.Yndlingsknippet.no

Det mest geniale med denne gaven er jo at det er noe babyen selv mest sannsynlig ville ha ønsket seg. Nøkkelknipper eg som oftest veldig populære blant barn, så det er jo veldig gøy å kunne gi en gave man vet at barnet vil ha glede av, og som ikke bare blir pakket bort i en skuff eller et skap etter dåpen. Så dette kommer jeg til å kjøpe i dåpsgave til alle jeg skal i dåp til fremover, for det er virkelig en unik gave som er litt mer personlig enn diverse andre ting som finnes på markedet.

Synes ikke du dette var en delikat dåpsgave?

// Deler av innlegget er sponset.

Liker

Kommentarer

maylisee
maylisee,
Så flott gave 😀 dette må jeg se mer av!
nouw.com/maylisee
AlexandraKolstad
AlexandraKolstad,
Ja ikke sant?😄
nouw.com/alexandrakolstad
AlexandraKolstad
AlexandraKolstad,
Ja, helt nydelige! 😍
nouw.com/alexandrakolstad