rätt ur hjärtat

Idag fick jag mitt paket med grejer som jag beställde igår, det innehöll en Victoria's secret body mist, eller ja fragrance mist. Sen beställde jag även två stycken mascaror. Jag fick verkligen ingen bra bild på mascarorna idag, tyvärr. Men jag tänkte att jag kanske skulle slänga upp en smink video om ett tag så då kan jag ju passa på att visa dom då :)Den luktar så fruktansvärt underbart gott, kan vekrligen inte sluta lukta på den.

Likes

Comments

rätt ur hjärtat

Jag beställde lite saker idag som förmodligen kommer hem till mig imorgon eller i övermorgon som jag visar upp när det kommer :)

Likes

Comments

rätt ur hjärtat

Hej allesammans! Som en del kanske vet så går jag mitt tredje år på gymnasiet och det betyder att jag tar studeten nu fram emot sommaren. Och idag är det bara 100 dagar kvar! Hur sjukt fort har det inte gått? Det känns som det bara va några månader sen jag började mitt första år egentligen, men väldigt mycket har haft under dom här tre åren som är värt att minnas. Så jag är sjukt taggad på studeten nu och det ska bli skönt att sluta och framför allt så himla roligt! 

 

Har min über sköna studenttröja på mig idag med! aaaaah 100 dagar kvar!!!

 

  

Likes

Comments

rätt ur hjärtat

Jag har praktik just nu, har haft det i 3 veckor så det är bara 1 veckor kvar av praktik tiden .. det börjar rullar på fram till studenten snart! 14 Juni, ja då smäller det ska ni se. Jag längtar som fan till att sluta och bara ta studenten och har det as skoj. Men jag tror ju säkerligen att jag kommer sakna skolan sen, eller jag kommer väl inte sakna skolan direkt. Kommer väl mer sakna att ha något att göra på dagarna och sen kommer jag ju sakna kompisarna. Men iallafall just nu sitter jag och pluggar på lite saker ifrån ämnet akutsjukvård som jag läser, inte det roligaste på en ledig dag men det behövs ju pluggas med!

Likes

Comments

rätt ur hjärtat

Hej igen! Jo igår så va jag och Michaela på gymmet igen, blev 30 min på crosstrainern och sen lite annat med. Det va sista dagen på höstterminen för skolan då .. Ledig fredag imorgon så det är super skönt. Ska möta upp Michaela i stan imorgon så ska vi käka och sedan träna, vi får se hur vi gör :) det kommer nog bli bra varje fall. 

 

 Likes

Comments

rätt ur hjärtat

Hejsan allihopa! nu va det ett tag sen jag skrev här igen, jag ska väl försöka bli bättre ... eller är det inte så man brukar säga? Det har inte alls hänt något speciellt sen sista, allt rullar på som det ska. Jag och min fina vän Michaela har skaffat gymkort nu, på friskis och svettis! Så nu ska vi väl ta och bli fit for fight, haha. Nej men vi får se hur det blir :) Jag har tänkt på att skaffa ett gymkort länge men jag behöver nog någon som puschar på mig. 

Likes

Comments

rätt ur hjärtat

Hej igen! Jag har nyss blivit klar med att ha städat mitt rum som en galning idag, skönt att ha det städat och fint någon gång, haha. Jag ska snart hoppa i duschen, sen blir det väl att sätta igång en film eller något annat. Imorgon ska jag med my friiiiieeend till norrköping för att handla dom sista julklapparna som är kvar. Jag har inte så jätte många kvar faktiskt. Förresten så fick jag hem till löshår idag som jag ska få i julklapp, åh gud va jag längtar efter jul nu när jag vet att jag kommer få så himla mycket saker som jag verkligen vill ha!! 

jag och min fina vän Johanna 

Likes

Comments