godkväll på er! har precis spelat lite tvspel med älskling och nu ska vi gå och lägga oss. åker nog med honom imorgon bitti så kör han hem mig för glömde min mattebok hemma, så seegt.
godnatt, puss!

Likes

Comments

hej på er! väntar på att älskling ska bli klar med sin överraskning till mig. Under tiden tar jag en kall kaffe. Vi var nere på Ica och handlade hem lite olika saker till veckan. Skönt att vara ensam hemma i en hel vecka men kommer antagligen åka hem o vara där också!
Kram

Likes

Comments

jag och älskling var nere snabbt och köpte choklad & så köpte jag en energidricka för är så jävla trött. har duschat och kollar på vänner nu! blir en lugn kväll hemma.
Kram

Likes

Comments

hej på er!
ligger i älsklings säng och ska kolla på vänner tror jag. när jag kom hem förut städade jag mitt rum och sen kom älskling och hämtade mig så åkte vi hit. Vi ska stanna här idag för att Simon ska köra sina föräldrar till flygplatsen inatt.
Ha en fin fredag!
kram

Likes

Comments

godmorgon! ska strax ta bussen till min arbetsterapeut och känner verkligen inte för det för det verkligen spöregnar ute..
Men det är äntligen fredag och det ska bli riktigt skönt med helg!
Kram

Likes

Comments

Ligger i sängen och har kollar gossip girl, ska försöka ta & sova nu. Kommer upp bilder det jag köpte förut imorgon.
Så nu ska jag gå och borsta mina tänder och sen försöka sova.
Puss!

Likes

Comments

Är på Frölunda torg och har shoppat med min syster. Vi ska snart åka hem och har fått med mig en hel del!
Köpt en present till min kära mamma också.
Puss

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Sitter i klassrummet och har matte, haft det mer än en timma nu och kan verkligen inte koncentrera mig längre. Men slutar ganska snart så ska hem snart!
Puss

Likes

Comments