Förlåt mig att jag hållt mig undan ett tag. Det har varit en del som hänt med mig den sista tiden! Har valt o låta bli o skriva men nu är jag tillbaka med nya fina inlägg o energier. 


Dagarna bara springer förbi här snart har ja avtjänat halva tiden o jag bara växer mer o mer i mig själv. Att bo på ett hem fullt med kvinnor kan vara så otroligt påfrestande ibland, men sålänge jag gör det jag ska o det jag blir tillsagd att göra så kommer detta gå helt underbart för mig! 

JAG TROR PÅ MIG SJÄLV DENNA GÅNG!!!!

Jag är väldigt glad nu förtiden känner lugn o harmoni i hela kroppen känner mig positiv o mer o mer stabil med mig själv för varje dag som går. Igår hade jag dock en tung redovisning men ja gjorde det ja skulle o kände mig lättad efteråt.

Har börjat tänka lite mer på hur mkt man äter o vad man äter. När man sitter såhär är det väldigt lätt att man hela tiden tycker väldigt synd om sig själv o tröst äter men det får det nog ta o trappas ner på haha! 

Har varit hemma hos min familj en sväng på permission o fortsätter o kämpa på medans ja slits mellan 2 världar för just nu vet jag inte riktigt vart jag passar in, det enda jag vet är att jag aldrig mer ska ta en endaste drog eller en endaste klunk alkohol igen, för alkoholen är inte bara farlig den ger även en falska vänner. Vänner som på låtsas är dina vänner men den enda gången ni egentligen ses är när det vankas fest! JAPP så är det eller har iaf varit för mig. Idag har jag ett val o välja vilka ja vill ha i mitt liv, vilka som vill vara en del av mig ALEXANDRA inte av mig ALKOHOLISTEN/LADDAREN! 


Nu är det dags o bege sig till stugan igen är som sagt inte helt hundra i kroppen huvet värker kroppen värker o det är tungt i halsen! 

Ta hand om varandra med kärlek o respekt 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments