Ibland blir inte livet alls som man vill! Livet blir totalt kaos helt enkelt. Jag brukar tänka så, om jag bara tar mig igenom dessa mindre än 7 månader jag har kvar här kommer jag lätt kunna gå igenom brinnande eld o tillbaka.

Men samtidigt kommer det stunder i livet som man bara vill dra täcket över huvet o önska att man aldrig ens gick upp den morgonen. Man vill bara vara i sin ensamhet o helt enkelt tycka synd om sig själv! O det bästa av allt är att det är helt okej att ha såna dagar, dagar där man kan bara få vara i fred o gråta tänka spekulera komma i fatt tankarna.

Kärlek som jag valde som rubrik är bland det finaste som finns! Kärleken till att kunna älska sig själv klappa sig själv på kinden o säga "jag är bra precis som jag är" det är äkta kärlek att känna dom orden hur dom går raka vägen in i hjärtat ifrån sig själv då har jag kommit en bra bit på min väg. En väg som jag för 1 år sen nästan grät över att se mig själv i spegeln jag såg bara ett tomt skal o totalt maktlöshet uppgivenhet o noll livsglädje!

Jag är mega kär i en kille som också visar mig den kärleken tillbaka! Det bästa med denna kärlek är att jag ALDRIG behöver känna mig trängd tvingad eller behov av att få bekräftelse för jag vet idag att om han inte är nöjd med mig precis som jag är så behöver han inte stanna kvar hos mig han behövs då inte i mitt liv! För den jag är, är precis den jag är o absolut ingen annan! Jag har kommit så långt i mig själv att jag kan se mitt egen värde!

Sov gott ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments