Tungt! Tårar rann men nu är det gjort! Längre inlägg kommer imorgon ❤️💋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Yes! Då var valborgs dagen här.
Äntligen!? Nej, kanske inte direkt. Denna valborg firar jag här på behandlingshemmet för att jag avtjänar mitt straff på 1 år :)
Men för ett år sedan?
Hur såg min valborg ut då? man skulle kunna säga att jag sålde min själ på heltid då till drogerna.
Ja, jag kan ju säga att jag inte vill återuppleva den valborg jag "firade" förra året.
Jag var så borta att jag knappt kunde komma ihåg något dagen efter. Jag hade sån ångest när jag vaknade att jag knappt ville leva. Ja hade dragit i mig ca 10-12 gram pulver rakt upp i näsan, hällde i mig en flaska sprit och den kvällen var rent katastrof. Jag sa olämpliga saker och var helt o hållet krossad. Mitt liv vart till ett helvete dagarna innan valborg där jag blev väldigt sårad och uthängd för något jag aldrig gjort eller egentligen inte ens var skyldig till. Jag blev pekad på stan blev belastad med falska lögner om mitt liv osv.

Idag på valborg tänker jag skriva mitt ett brev om mitt gamla liv och kasta in det i elden, jag tänker kasta in en bild på mitt ex som jag har kvar o skrivit ut o låta detta gamla av mig brinna tillsammans med elden ikväll.

Inom mig ska jag samtidigt läsa sinnesro bönen för att finna "MODET att förändra det jag kan och förståndet att inse skillnaden"

jag kommer under kvällen försöka blogga med bilder och få lite ordning på bloggen. Är inte så duktig på det här med bilder osv men ska göra mig ett försök.

Kommer öppna mig mer o mer. Ni får fråga precis vad ni vill jag svarar på alla frågor.

ta det lugnt alla människor sup med vett o ettiket o kom ihåg att morgondagen är alltid jobbigast.

Själv tänker jag ta en dag i taget och tacka min högre makt för varje minut som jag är drogfri o nykter.

❤ love Alexandra ❤

Likes

Comments

Hade tänkt o börja blogga här!
Så ska sätta mig ner sen o skriva mig ett inlägg lite om mig :)
Min blogg kommer handla om vägen tillbaka efter ett missbruk avtjäna fängelsestraff som tjej häktet fyllecell kontraktsvård o det kriminella livet som tjej! Hoppas många kommer läsa :)

Kommer även blogga om ur jag blev uthängd i tidiningen felaktigt många gånger och människor jag sårat o skadat!

Detta är min historia om hur man tar sig tillbaka efter ett liv i misär och destruktiva relationer! Där man gjorde allt för att bli sedd och hörd!

Likes

Comments