Två byrås ihop snickrade av mig o syrran :D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det blev en sväng till ikea o två byrås köpta :) nu ska vi käka pizza syrran bestämmer ju maten med.... Denna veckan har vart riktigt onyttig jag har nog gått öpp flera kilon :s

Likes

Comments

Idag fyller min lilla syster 14 år så vi får se vad hon har åtanke för dagen ;) hoppas det inte e för galet....

Likes

Comments

alexandrajorkvist

Likes

Comments

Åh vad jag är trött går nog o lägger mig vilken sekund som helst fast klockan bara är halv 8 omg alexandra...... ;)


Likes

Comments

ja nu är jag hungrig ska strax gå ur sängen och äta frukost! :D God morron på er <3

Likes

Comments

"Sluta och ät helt enkelt" verkar vara just det som alla tror är det bästa för att bli smal och snygg eller att sluta och äta en viss viktig del av ens dagliga intag av mat. Poängen jag vill komma fram till är att människans kropp har till viss del en bra anpassnings förmåga vilket gör att man kan sluta att göra vissa saker som tex hårt kropps arbete dagen i enda med självpruducerad mat att äta. Men det är då viktig att inte äta dessa ofantliga mängder av snabba kolhydrarer det är bara bra enbart efter ett tufft träning/ tävlings pass  då man gjort av på massa energi och behöver att få mera snabbt men då kan man ta en smörgås med vitt bröd eller liknande och godis kanske inte är det första alternativet. En sak som är viktig att tänka på efter träning och tävling är att man äter en bra balanserad måltid 1-2 h efter passet så kroppen kan behålla sin blod socker kurva så när medel som möjligt.

 

För att gå ner i vikt måste man kombinera rätt med maten och träning. I fall man har ett stor söt sug så när man får det ät en riktig måltid med långsamma kolhydrater så kurvan blir jämnare och söt sugen kommer då att försvinna med tiden. En annan viktig sak är att man måste ha tålamod och inte sätta upp för höga mål på en själv om man gör det kan det bli så att man ger upp hoppet helt och hållet och kommer tillbaka in i den  gamla cyken. 

om man har ett mål med att gå ner i vikt börja med kosten och när du känner att det fungerar börja att träna lätt så att kroppen häger med på huvudets tempo alltså börja inte med att springa utan börja med att ta en promenad i raskt tempo.  

Ät inte av denna kostcirkeln i alla fall

Likes

Comments

 

Jag sitter och har skrivit lite på mitt tal ska ju tala på ! maj så kan vara bra att ha något att säga då kanske ;)

Min dag har varit kaos och fick gå massa timmar extra i skolan i dag tack för den rektorn du tyckte att jag behövde det eller hur?  :( ajajaj nu ska jag snart gå och lägga mig och skulle behövt plugga men hoppsan det orkar jag inte....... ;) Får gå dåligt på so:n i morron då ajaj skiter it just nu

 

 

se u! <3

Likes

Comments

Nu ska jag byta om och sedan ska vi ut o springa fick det lite stressig nu men seee u later! :D 

Likes

Comments