Som jag har väntat på denna underbara jacka, är helt galen i den och den hänger i min gaderob!! Bästa!! Nu får det gärna bli lite varmare då vi kan ha den utomhus med!!


Likes

Comments

Idag fick jag världens finaste paket på jobbet!! Jag blir så himla glad av alla fina människor jag har runt omkring mig, och världens bästa arbetskamrater!! Ni är guld värda ska ni veta!


Likes

Comments

Spontana kvällar när dom är som bäst! Middag med finaste tjejerna och sedan häng med alla andra fina människor! Nu ska jag sova för att imorgon öppnar jag upp våran älskade butik i arkaden! Love!

Likes

Comments

Efter en tuff vecka kände jag mig redo för att ta mig i kragen och gå ut på stan, det resulterade i att Pernilla och jag satte oss på en uteservering på linne. Efter det kom Jennifer och Kasia till mig, började kolla resor till sommaren, eller sista veckan i augusti, förhoppningsvis blir det new york!! Taggaaaa!!! Idag är det plugg som står på schemat sedan troligtvis utgång!!

Likes

Comments

Är så himla glad för alla jag har runt mig, ni förgyller mina dagar, familj och vänner, ni är bäst!!! Utan er vet jag inte hur det hade gått för mig, ni går att beskriva med ett ord, BÄST!Likes

Comments

Igår var det varit en himla lång men rolig dag, öppnade butiken sedan kundkväll och efter det var det dags för after work men mina kära arbetskollegor på miss Sophie! Hade höga förväntningar och dom tyvärr inte levde upp till.. Men allt kan ju inte vara perfekt! Nu ska jag hoppa upp ur sängen och jobba med bästa tjejerna!

Likes

Comments