Sista veckan av Camp Addi, då mitt äldre värdbarn varit borta på camp i fyra veckor snart så har bara haft min lilla tjej, så nu gör vi allting som vi vill göra innan jag åker hem och innan han kommer hem ifrån camp och vi är alla tre igen!

I måndags blev det six flags(!!) vilket också har varit på min bucketlist för detta året så är jätteglad att vi lyckades hinna åka dit!

Idag blev det shark tooth beach med Kajsa och henens värdbarn. Så himla häftigt att vi faktiskt hittade hajtänder och vädret var HELT underbart!

Imorgon, onsdag, blir det gratis bio och lunch med kusinerna vilket är perfekt för en onsdag mitt i juli!

Torsdag blir det ridning och förhoppningsvis poolen för det ska bli galet varmt!!!

Fredag hoppas jag på minigolf och glass nere i downtown sen kanske en tur ut med båten!

Efter denna veckan är över har jag en ett galen vecka och sen är det sista veckan, sen kommer jag på riktigt hem! Jag är oftast den som lipar mest när man måste säga hejdå, men jag är så lycklig just nu att jag inte ens får en tår i ögat när jag säger hejdå till mina vänner här och har ett bestående leende på läpparna!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

ELVA MÅNADER AVKLARAT!!!

Kan knappt förstå att jag går in på min 12:e månad och alla saker som nyligen var alla nya saker är nu de saker som jag börjar göra för en allra sista gång. Varje månad har alla au pairer i min grupp samlats för ett möte och i och med att detta är min sista månad var detta också mitt sista möte. Är så glad att vi gjorde något roligt och minnesvärt på detta mötet!

Att paddle boarda var så mycket mer tekniskt än jag trodde men de va så kul och vill bara göra de igen och igen och igen! Jag bjöd med Kajsa och introducerade henne till mina vänners nya au pairer som precis har kommit hit, eftersom att hon har bestämt att hon ska förlänga ett år till.

Nedräkningen har börjat på riktigt och nu är det inte månader kvar längre utan dagar. Har redan börjat planera, eller de gjorde jag väl egentligen i januari, vad jag ska göra när jag kommer hem men nu känns de nästan som om man kan ta på mållinjen!! Jag säger det igen och kommer aldrig sluta säga de, jag är så stolt över mig själv!
Att vara au pair är inte enkelt, om jag va stolt och lycklig när jag tog studenten är detta ungefär lika märkvärdigt för mig, JAG KLARADE DET!!

Likes

Comments

Happy 4th of July all the patriots 🇺🇸🇺🇸🇺🇸
Idag firar vi USAs självständighet och då går man all in med parader och fyrverkerier och bbqs.
För min och Pias del blev de en tidig morgon med parad för att kolla på min lilla cheerleader(!!), sen blev de en lunch på bryggan i downtown i den stekheta solen på 35 grader och tillslut blev det fyrverkerier hemma med min värdfamilj och Margaritas!

Så glad att jag och Pia fick ha hela dagen för oss själva för de är inte länge kvar tills hennes nya au pair kommer (2 dagar!!!) och tills hon åker hem till Österrike så jag känner att jag vill passa på att umgås med henne så mycket som möjligt nu när vi faktiskt fortfarande är grannar och innan vi åker hem till olika länder igen!
Nedräkningen har börjat på riktigt!!!

Likes

Comments

Direkt efter vi hade sagt hejdå hoppade jag och Kajsa in i bilen för att påbörja våran roadtrip ner till Carolina.
Vi har pratat om att dra på en roadtrip sen vi kom hit och jag har börjat räkna ner på mina helger här och vad jag vill, kan och måste göra innan jag åker hem. Vi pratade med min värdmamma och började planera resan ihop!
Innan jag ens hade idén i mitt huvud att bli au pair så övertalade mina bästavänner att jag va TVUNGEN att kolla på tv serien one tree hill. Sträckkollade den och blev kär typ.

Till min glada överraskning låg staden som filmen va filmad och grundad ifrån bara fyra timmar bort med bil och de var de verkligen värt att åka till tyckte vi! När vi ändå var neråt i landet ville vi passa på att besöka några av de andra delstaterna som låg närmast, så på en helg checkade vi av North Carolina, South Carolina, Maryland, Virginia och Tennessee. Jag har bara fem helger kvar nu och tiden börjar ticka så måste ta tillvara på allt och denna resan kommer jag aldrig glömma!!

Likes

Comments

Tiden har kommit till de att det är dags att säga hejdå för sista gången efter ett helt års tid ihop. De vänner jag träffat här är som en liten extra familj och jag skulle inte byta ut dem för några andra.
Mina vänner Marla, Hannah, Sophie och Cosma åker på deras resemånad imorgon och ska vara borta i nästan 4 veckor på västkusten!! Jag är så fruktansvärt avundsjuk men samtidigt så har jag redan gjort deras resa innan så väntar bara it mina sista veckor här i Annapolis medan de reser runt och lever livet..
Under kvällen när vi alla samlades för en sista gång var de mycket sorgsna låtar, riktigt stark dricka och tårar så det känns som vi inte hade fler tårar efter.
Trodde inte det skulle vara så svårt att säga hejdå, men tydligen hittade jag något så bra som gör att de är svårt att ta farväl!
Tack för att ni gjorde mitt år till de bättre, lovar att hälsa på er i Tyskland!!

Likes

Comments

Vår kompis Antonia tjatade sedan början av detta året om att vi måste åka någonstans över hennes födelsedags helg, först ville hon åka till Miami men jag backade ur för jag åkte dit över påsk och det skulle bli alldeles för mycket pengar för en fattig au pair, men tillsalut föreslog jag att vi alla kunde åka upp till NYC allihopa.

Bussen upp var super billig, vilket inte var så konstigt för jag undrade ens om vi skulle komma fram levandes, MEN det var de värt de, New York City är alltid värt de!
Vår kompis Emma's värdpappas syster har en lägenhet påa 8th street och vi fick lov att ha en över helgen vilket var så himla snällt och gjorde hela helgen lyckad!

Jag har varit i New York nu 4 gånger men innan denna helgen har jag aldrig hunnit med Brooklyn Bridge så det stod högst upp på listan, har man inte gått över bron när man är i NY så räknas det knappt tycker jag!

Det var så både skönt och kul att komma iväg med mina tjejkompisar en helg och krama ur det sista av detta året ihop, är så lycklig att jag har er alla! Grattis igen till Antonia som fyllde 20, vi älskar dig 💘

Likes

Comments

9-11 juni åkte jag och mina svenska tjejkompisar till Niagara fallen, Kanada. Tidig morgon och tio timmar senare med buss var vi framme vid gränsen. In på hotellet och kasta in väskorna innan vi halvsprang till "systemet", säger bara riktig girls weekend. Vi alla drack massvis och gick ut och dansade.

På lördag morgon tog vi oss till Hortons bageri och åt bagels. På schemat för dagen stod Maid of the mist och Cave of the winds. Vi gick över till andra sidan för en liten picknick med utsikt över fallet och sen Maid of the mist som är en båt som tar en i princip så nära fallet som möjligt. Det vill säga ganska vått!!
När vi tagit oss i land igen och halv torkat so promenerar vi över till Cave of the winds, som i stora drag är en egen guidad tur som man får gå upp på ett trädäck där man kan stå i "fallet" och trodde man att man var blöt innan var de inget jämfört med detta.

Vi tog oss igenom dagen med solbrända ansikten, mycket foton och ont i hela benen efter allt promenerande. En mysig middag på kvällen och sen blev det Margaritas och tequila så de räcker för en hel sommar och det var de bästa avslutet vi kunde få på vår girls trip. Jag hade en av mina bästa helger här i Usa och definitivt exemplariskt umgänge!

Denna resan skulle jag kunna göra om 100 gånger till.

Likes

Comments

300 hundra dagar har gått och det är nu slutspurten på 64 dagar kvar. 2 månader på fredag. 2?!?!?! Samtidigt som det känns så kort så är det så långt kvar. Två månader är ju lång tid när man längtar efter något. Det ska bli så skönt att komma hem till människor som jag vet älskar mig och jag längtar tills jag kan äta skaldjur och dricka vin. Jag längtar tills jag flyttar in i min lägenhet och börjar på universitetet. Jag har lärt mig så mycket detta året och är så glad att jag tog beslutet att flytta hit men nu är jag redo för framtiden.

Likes

Comments

Miami var allting jag någonsin drömt om. Det var precis som på film och över allt parkerat vid gatorna stod det lamborghninis. Spring break i Miami med Kajsa var precis den resan som jag behövde och jag är så glad att jag åkte dit bara med henne. Bara vi två. Vi besökte Wynwood Walls vilket är en district där de är massvis med grafitti väggar. Vi hängde på South Beach, solade och badade och gick på vin dejt med några norska killar. Åkte in till city och badade i pool. Dit vill jag definitivt åka tillbaka till men när jag är äldre!

Likes

Comments

​Varje år är det internationella balen för att fira alla midshipmen på Naval Academy. Varje år kommer det flera bussar med Au pairer till Annapolis för att fira denna kväll. Jag och mina kompisar som faktiskt bor här har sett framemot denna dagen sedan början av våra år här då min LCC berättade om detta. 

Kvällen var väldigt lyckad trots lite problem på vägen, var tvungen att hitta en eskort in på akademin för vi kom efter att solen hade gått ner, men allting löste sig och vi dansade på dansgolvet tills jag var tvungen att slänga av mig mina klackskor och gå med dem till efterfesten i handen. 

Kommer aldrig glömma denna kvällen, Annapolis och Navy akademin kommer alltid ligga mig varmt runt hjärtat. Och mina vänner, vad skulle kvällen och livet utan er vara. 

Likes

Comments