05.15 checka vi in, 6 kg övervikt på mig och 2 kg på Olle ;-) 06.15 gick flyget och vi är påväääg!!
Sitter på Köpenhamns flygplats atm och väntar på att gå på nästa flyg som tar oss till alperna :-) Vi är så jäkla taggade va, let’s fkn goooo !!! :-)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Väskan är näst intill färdigpackad, jag har varit hos frissan å slingat håret, jag har snart lämnat in min sista i lämning, jag har tagit lov och ätit en mysig sista middag med familjen. För tidigt tidigt imorgonbitti sätter sig lilla jag & Olle på ett flyg ner till alperna. Vi ska leva sambolivet i en hel vecka. En vecka av skidor (bästa jag vet), party och vänner. Gissa om jag är taggad?! Det går inte å beskriva hur pepp jag är och ni ska få följa med!! LIVET LEKER

Likes

Comments

Hej vänner <3

Ni får njuta av dessa bilder idag från när jag var i Kroatien i somras och bokstavligen talat levde livet på en båt Längtar tillbaka lite... men får hålla ut för om ca 5 månader befinner jag mig där igen ;-) Idag startade jag dagen med ett spanskaprov och satte mig efter det på Brogyllen med Alva och försökte få lite plugg gjort. Det fungerade i en timme men sen gjorde jag mina naglar istället innan en lunch på Le pain. Jag är tillbaka i skolan igen och ska försöka fokusera lite nu denna gråa långa eftermiddag. Sen väntas träning och kötta plugg. Planen är att bli klar med allt redan ikväll så att jag kan fokusera på resan och allt där till resten av veckan. Wish me luck!! CIAO <3

Likes

Comments

Welcome to my diary. Klockan är 14 och jag har hunnit med en förmiddag i skolan, plugg här hemma och en lunch. Väntar på att pappa ska komma hem så vi kan åka ut till körskolan för en körlektion. Därefter ett spinningpass och kötta plugg (!!). Dehär med körkort börjar närma sig och ni anar nog inte hur peppad jag är. Har dock en jäkla bit kvar på teorin. Spännande! FYRA skoldagar kvar innan lov och Val Thorens i en vecka, alltså wow!! Dagen efter hemkomst fyller jag 18!! Om ni bara visste hur taggad och peppad jag är på livet just nu ;-) 

Likes

Comments

Hej vänner, har ni saknat mig? Jag har saknat er!

Jag som försökte hålla igång det, det är ju så kul att skriva och dela med sig. Så skönt att lägga tankarna i en text ibland. Men så var det dedär med tiden. Skolan, träning och allt där till. Jag boka uppkörning, shit hur ska jag hinna. Jobb, jag måste jobba. Vännerna & familjen är mitt prio ett, alltid. Men sen kom hälsan. Den ville inte vara min vän längre, jag var tvungen att kämpa. Få den att vilja bli kompis med mig igen. Tro det eller ej men idag är vi nästan bästavänner and im so happii <3 Livet är fantastiskt och yes jag är tillbaka <3

Likes

Comments

Är du i ett förhållande?

Nope, jag är singel sedan ca 1,5 år tillbaka!

När går gränser för otrohet enligt dig?

Så fort ens partner är eller visar större intresse för någon annan.

Är du romatisk?

Jag TROR det haha! Kan ju hoppas iallafall ;-)

Hur skulle du beskriva din perfekta pojkvän?

Oj! Min perfekta pojkvän är lång och muskulös, sportig och lite utseendefixerad ;-) Han är ödmjuk, ambitiös, spontan och riktigt romantisk!

Vad är viktigast i ett förhållande?

Jag är ju inget expert men av mina små erfarenheter skulle jag säga tillit. Har man tillit till varnada och låter båda parterna flyga med sina egna vingar klarar man nog allt tillsammans och det är för mig ett tecken på äkta kärlek.

Har du gråtit inför någon du tycker om?

Absolut, det måste man få kunna göra!

Har du lekt med någons känslor?

Absolut inte! Skulle aldrig någonsin kunna göra det!

Hur många har du varit tillsammans med?

Alltså innan jag träffa mitt ex hade jag några förhållanden, men skulle inte kalla dem så äkta och det var först när jag träffa mitt ex som jag insåg vad kärlek var på riktgt. Så har helt enkelt haft några förhållanden men endast 1 som känts äkta från båda håll.

Vill du vara singel eller i ett förhållande?

Jag blev ju dumpad precis när jag börja gymnasiet och det var självklart skittufft på alla sätt men jäklar vad skönt det har varit att bara få fokusera på sig själv denna tiden som varit. Lärt känna så mycket nya vänner och utvecklats på så många plan. Det har varit så kul att få "leva" lite för sig själv men NU är jag så redo för förhållande hehe, är nog innerst inne en "förhållande-tjej"... Så svar: förhållande!

Är du en bra flickvän?

Ehm.. I mitt dåvarande förhållande var jag nog det till en början, men såhär i efterhand skulle jag säga att jag hade en helt del brister. Jag var ganska omogen i förhållande till honom, så det krockade lite i vissa lägen. Men idag tror och hoppas jag att jag lärt mig av mina "misstag" och kan vara en bra flickvän :-)


Har du velat bli tillsammans med ditt ex igen?

Yes!

Har du kvar någonting från ditt gamla förhållande?

Haha ja! Första riktiga kärleken kommer man väl aldrig att glömma?

När du vill ha någon, vad gör du?

Jag är så JÄKLA usel på sånt här. Jag går bara å väntar på att killen ska höra av sig till mig istället. Tänker alltid "Om han vill mig något hör han väl av sig", vilket kanske är lite konstigt? Men lägger det alltid i killens händer...

Hur skulle den perfekta dejten se ut?

Är inte så kräsen med dejter om jag ska vara ärlig. Det viktigaste är bara att det finns en tanke bakom det hela!

Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv?

Brorsan, Pappa & Morfar, går inte att välja!

Om din pojkvän hade varit otrogen, vad hade du gjort då?

Bett honom att dra åt pipsvängen! Hade ALDRIG förlåtit.... Finns INGA ursäkter där enligt mig!

Vill du gifta dig?

Absoluuut! Har redan tankar om hur jag vill att mitt bröllop ska se ut <3

Vill du ha barn?

Gud ja! Min dröm och högsta önskan är 3 st innan jag är 30 år!

Blir du lätt kär?

Yes det måste jag nog erkänna! Får känslor superfort... Vet inte om det är så positivt dock?

Vad faller du för?

Killar med lite jävla intelligens haha! Gillar när de har bra värderingar, är jordnära och allmänt ödmjuka. Viktigt att det kan stå på sina egna ben!

Har du fått ditt hjärta krossat?

Yes, när jag blev dumpad!

Hur viktigt är det att man har något gemensamt?

Tror det är viktigt att man har hyfsat gemensamma värderingar och sen självklart samma krav/syn på förhållandet (kan man säga så?), sen är väl gemensamma intressen något som skulle underlätta men inget supervikigt. Är det kärlek så är det ;-)

ps: jag snodde alla dessa frågor rakt av från en annan blogg!

Likes

Comments

Godmorgon älskade ni! Nu är det verkligen tillbaka till ”verkligheten” som gäller. Idag går jag 3e dagen i skolan för detta året och vi är redan inne på andra veckan av 2018. Shit, tiden går så jävla fort.

Att säga att man är tillbaka till verkligheten efter ett lov, resa eller likande brukar ofta i mina ögon ses som något negativt... eller rättare sagt - det brukar kännas tufft, jobbigt, motigt och allmänt tråkigt typ? Det är iaf inget jag går å längtar efter.

Men något jag tänkt på är att jag typ 80% av året är ”tillbaka till verkligheten”. Förstår ni vad jag menar? 80% av mitt(och de allra flesta) år innebär rutiner & vardag och alltså därmed inte lov & semester.

Därför har jag bestämt mig för att komma ”tillbaka till verkligheten” inte ska få vara något jobbigt, tråkigt eller motigt. Det är 80% av mitt år, inte fan ska det kännas tråkigt?

Jag ska vända denna dåliga inställning och verkligen jobba med mig själv, försöka se det positiva i saker, i min vardag, i mitt liv. Ska försöka göra min vardag till något roligt och kunna njuta av den och att den faktiskt finns!!

Är man inte nöjd med sin tillvaro får man helt enkelt försöka göra den till något bättre. Allt blir vad man gör det till :):):)

Snälla klicka Här och läs! Så himla fint. Fick mig att tänka till rejält. Livet är så oförutsägbart... det gäller att ta vara på det, älska och uppskatta det man faktiskt har och bidra & hjälpa med så mycket man kan för andra runt omkring sig.

Puss på er och ha en fantastiskt dag


Likes

Comments"What is coming is better than what is gone"
"Don´t live the same year 75 times and call it a life"

"12 new chapters, 365 new chances""And suddenly you know....It´s time to start something new and trust the magic of beginnings."


"If you do the same things, with the same people, you will have the same year. Step out of your comfort zone."
"It´s on, time to make the magic happen""This year will be a good year.""And so the adventures begins""Stop saying yes to shit you hate"
"Say yes to new adventures"
"2018 is the beginning of anything you want""The best is yet to come""Fall in love with taking care of yourself"

"Good things take time"
"All we have is now"

"Dear past, thanks for all the lessons""Dear future, I am ready""This will be my year"
"Well, why the hell not""Will it be easy? Nope. Worth it? YES"

"Belive in yourself"
"This is your year to sparkle"

"Page 1 of 365"

Find balance in your life. Work har but don´t let work take over your life, you will lose yourself. Love, but love for the right reasons. Life is too short for anything mediocre. Know who you are and know that you are worthy of reaching your dreams and that it is never too late to start creating that life you have always dreamed of. Do not compare yourself to others, that´s just deadly, No two souls are the same, You are your own person, you are beautiful and you are unique. Put your trust in the universe. Some things are just meant to happen, and some are not. Let go of whatever is stealing your happiness, it´s hard but it is worth it. Embrace change. Embrace life. Everything happens for a reason, somtiems you just need to breathe, trust and let go.

TACK 2017 för allt du gett mig. Under detta året har jag utvecklats hur mycket som helst i mig själv och kollar jag tillbaka på vem jag var 2016 känner jag mig som en helt ny tjej. Jag har lärt mig så mycket! Däremot har 2017 varit det jobbigaste och mest slitsamma året i mitt liv hittills men jag tror det är därför jag utvecklats så mycket i mig själv och mår så bra som jag gör IDAG. Jag är så galet redo inför 2018. SÅ mycket roliga saker som ska hända. Jag tror och hoppas på att detta kan bli mitt år <3 Jag är så redo, 2018 HERE I COME :-)

Likes

Comments

I onsdags drog jag & Bella ner till Köpenhamn över dagen. Det bestämdes kvällen innan, så väldigt spontan trip ;-) men det är ju nästan alltid då det blir som bäst! Vi hade det så himla mysigt och jag bara älskar denna stad. Skulle lätt kunna tänka mig att plugga här några år efter gymnasiet. Känns som staden har allt man behöver och modet här är så ballt. Dem är verkligen så långt före oss. Därför blir jag SÅ himla inspirerad av deras butiker här. Allt känns så coolt och unikt på något sätt! Fick köpt ett par urläckra byxor och en superläcker väska som jag är helt kär i haha :-) Efter Köpenhamn stannade jag kvar i lund över natten och kollade sedan lundaspelen dagen därpå vilket var kul men det gjorde lite ont i mig att bara kolla på och inte vara med å spela... :-( Nu har jag landat hemma igen och ska fortsätta slappa å ha det gott <3 Går snart in på sista veckan av lovet och den ska utnyttjas till fullo ;-) Dessutom är det snart nytt år och JÄKLAR vad jag är taggad haha! Puss på er

Likes

Comments

Först av allt, GOD JUL på er <3 Hoppas ni alla hade en mysig & härlig julafton och firade med era nära och kära! Min jul igår var en av de bästa julafton på läänge vad jag kan minnas. Vi firar alltid tillsammans med släkten på mammas sida. I år var vi hos min morbror och det var SÅ mysigt trots att en del av familjen saknades då de befann sig på andra sidan jorden... Julafton är SÅ mysig på så många olika sätt och jag har fått mängder utav fina julklappar som jag kanske kan visa er visa er vid senare tillfälle ;-) Måste bara säga att jag är SÅ JÄVLA tacksam för min fina släkt och allt där till <3

Kvällen igår blev låång och tror inte jag kom i säng förens kl 4 imorse... Så idag vaknade jag kl 13 och såhär går jag runt idag, i min nya morgonrock och nya tofflor <3 Detta är nog enligt mig den mysigaste dagen på året, dagen efter julafton! I vår familj är det dagen när vi alla bara ligger inne i soffan, kollar filmer, myser i massor och trycker i oss en pizza hehe :-) Man har helt enkelt INGA måsten vilket är helt underbart om du frågar mig! Om ni har lite tips på filmer/serier får ni jättegärna kommentera :-) Puss så länge

Likes

Comments