Mitt självmords försök dag 4

Hej vill bara be om ursäkt då jag råkade lägga ut dagens blogg inlägg igår hehe... idag får ni gårdagens inlägg istället så det blir rätt haha åter igen förlåt!


Tisdag 18:e oktober 2016.
Om jag ska tvingas beskriva denna dagen med tre ord skulle jag beskriva den med lång, utmattande och kaos. Jag sov till tio imorse vilket innebär att jag inte hann äta nån frukost för när jag vakna var det dags för bup möte nummer 3 om vi säger såhär jag var där i typ 10 minuter sen fick jag utbrott och ställer mig upp välter stolen och kastar sönder en annan stol och sen går jag in i mitt och mammas rum och låser dörren jag går runt i en cirkel och bara gråter och skriker tillslut öppnar en läkare dörren och undrade vad som hände jag svarar inte eftersom jag är så arg och ledsen. Men iallafall efter att jag kastat sönder stolar och skrikit och gråtit så lugnar jag ner mig sen får mamma ett samtal som säger att det finns en plats i Västerås till mig. Jag blev så glad för jag förstod att jag äntligen skulle få hjälp. Men tiden går och vid halv fyra kommer först William och min lillebror för att säga hejdå och sen typ 10 minuter senare kommer Hampus syster Lovisa och lämnar lite grejer. 16.40 kommer bilen som ska köra oss upp till Västerås efter två timmars bilresa är vi framme. Och helvete vad stort det är(?!?!?!?) men iaf efter mycket krångel är vi framme på bup akutmottagning. Men vi behövde vänta för det är några innan oss som pratar med läkaren så jag beslutade mig för att gå och lägga mig i soffan och sova. När jag vaknade så hostade jag massor och började tillslut spy men sen kom läkarn och det var vår tur att snacka då var klockan typ 11 på kvällen. Efter vi snackat med läkaren fick vi vårat rum och behövde lämna ifrån mig alla mina saker så skulle dom kollas igenom dagen efter, eftersom jag tydligen inte får ha min mobil (på natten) något vasst, tändare, cigaretter eller sladdar(alls).
Denna dagen finns det inte egentligen så mycket tankar om förutom att jag är extremt lycklig över att jag fick komma till Västerås där de tog mig på allvar istället för i Nyköping där de tyckte att jag verkade må bra🙄

Gillar

Kommentarer