Vår midsommar

I går var det midsommar och den spenderades i Göteborg. Väldigt lyckad dag. Vi började med att ringa till en affär och bad dom sätta i hop två el sparkcyklar. Sen gjorde vi i ordning oss och for ner till Göteborg och hämtade upp el sparkcyklarna. Barnen blev väldigt glada dom var till dom nämligen, jag och Henke testade och åka på dom. Super kul verkligen (sugen på en egen). Morfar testade också han tyckte med det var kul.

När vi kom fram till mina föräldrar så startade vi med att äta sill, potatis med massa tillbehör. Jag och barnen fick köttbullar i stället vi äter ju inte sill. Så galet goda köttbullar mamma hade gjort. Sen blev det jordgubbstårta och kaffe, magisk tårta. Vi blev galet mätta så vi spelade lite spel och kastade pil. Behöver jag berätta vem som vann i pil? JAG JAG JAG.... YES YES YES dom sa till mig innan det klarar du inte, hånade mig och retades MEN jag vann, hahaha. Så skön känsla. Det badades i deras spa, underbart!

Sen var det dags för grillning, den godaste grillningen ever blev det. Allt var perfekt. Sen blev det mer spel och vi avslutade hela kvällen / natten med goda drinkar.

En perfekt midsommar med andra ord.

Plocka smultron ur trädgården!

Fick plockat en bukett med blommor i från mina föräldras trädgård.

Hoppas ni alla hade en fin midsommar!

Gillar

Kommentarer