SÅLD

God morgon.

Halv sitter i sängen med datan på bena och tittar på nyhetsmorgon och tar mig en kopp kaffe.

I går kväll skrevs papperna, huset är nu sålt. Så den 29 maj skall vi skriva alla papper på banken. Men kontraktet är skrivet i alla fall.

Det känns så himla konstigt. Lustig känsla, eller mer skrämmande kanske. Vet ju inte till 100 vart jag skall ta vägen än. Men när vi träffade dom i går så säger dom att S kan ju ta deras lägenhet om han vill så kan alla flytta tidigare. Han var inne i går och kollade på adressen och han var väldigt positiv till detta. Så köparna skall ringa sin hyresvärd och fråga om man får gå före i kö så, tydligen skall det finns en regel / lag som säger att man får det när man köper ett hus / bostad av den ena. Det är ju så himla lång kö annars i Göteborg för bostad. Men hoppas hoppas för det log väldigt bra. Nära till sitt jobb, Slottskogen och inte alls långt till havet. Det är ju bra när han skall ha barnen varannan helg så finns det ju något att göra. Här i Lilla Edet så får man oftast åka i väg någon stans.

I går skulle egentligen hyresvärden ringa tillbaka till mig, men han gjorde inte det :/ så jag får ringa i dag och kolla hur det går.

Tänkte att jag kan flytta in 1 maj nu, så har man 29 dagar innan man skall ge nycklarna till dom andra. För jag orkar verkligen inte stressa, skall ju orka jobba och tömma ett helt hus. Och det vill jag inte göra på en dag.

Dom som skall köpa dom verkar väldigt bra. Lättsamma och jag tror dom kommer passa bra in på gatan :). Så det är ju positivt i alla fall!

Skall bara vara för en stund nu!

MorgonSlitenOfixadMenSanningen.

// Alexandra

Gillar