Mäklare

God morgon.

Njuter av en kaffe och smörgås i tystnaden. Skall åka och träna snart.

I går så kom mäklaren hem till oss, vi gick igenom huset och en massa papper. Så nu är allt i rullning. Så på måndag (ev) kommer en besiktnings man, mäklaren och fotografen. Så skall vi rensa bort en massa och fixa i ordning så det blir fin fina bilder. Lite segt att jobba denna helg då, men det får gå ändå. Har även bett S ta med kartonger hem, mäklaren tyckte vi kunde packa ner saker man inte använder och köra iväg eller ställan undan. O även kanske hinna ner till tippen för att slänga en massa skit.

Den 17 feb, beräknas huset ligga ute på hemnet och Göteborgsposten.

Men va det kostar att sälja, bara en besiktningsman han skall ha 14000 sen skall det komma en "elbesiktningsman" han kostar 1995 kr plus hemnet kostnaden på 600 kr. Visst besiktningsmanen det är ju en sådan trygghet. I fall dolda fel kommer upp eller något så åker dom på det och inte vi. "Elmannen" det måste man tydligen, för det skall finnas papper på vad det kostar per kvadratmeter med el. (Förstod inte till hundra). Man allt underlättar när man gör alla besiktningar m.m. Så det blir säkrare för oss och köparen.

Mäklaren trodde inte det skulle bli några problem att sälja, han tyckte det var kanonläge för barnfamilj och att huset är fint.

Så nu är allt i full rulle, Men vi måste ta det lugnt så vi inte knäcker oss. Skall ju orka med barn, sälja, jobben och allt. Så vi får skynda sakta.

Blandade känslor, Men det blir bättre <3

// Alexandra

Gillar

Kommentarer

Renée
,
<3
alexis
,
<3 Tack <3