4.2 enkel

I dag har vi varit så rediga som många flera dagar denna veckan, vi har promenerat in till lilla Edet för att handla. I stället för att ta bilen hela tiden, plus att Apollo behöver röra sig mer. Det är väldig många åsikter av alla i familjen innan vi har pushat varandra att komma iväg. Men när väll promenaden är gjord så känns det väldigt skönt. När vi väl nästan va framme så ringde Claras kompis Tindra och ville leka. Så hennes mamma och Tindra tog sällskap med oss tillbaka till Göta. (Hennes mamma hade ett ärende här) så nu leker Tindra & Clara för fullt! Så 4.2 km enkel väg. Inte mega långt men ändå 8.4 km sammanlagt. 

Så i dag när vi kom hem hade vi dock en tråkig grej att göra innan vi kunde slå oss ner i soffan. Vi bar tvungna att åka till tippen. Där är vi jämt nu förtiden. Men i går så bytta Clara & Charlie rum så vi passade på att rensa och fick slängt massor av saker. Sån skön känsla. Barnen nöjda = mamma nöjd.

Nu skall vi dock måla om Charlies rum någon dag, men det får bli en annan dag. Men rummen blev väldigt bra i alla fall. Charlie har gått från ett stort rum till ett litet, men vi alla tycker det passar han bättre. Det ”ända” han har i sitt rum är ju allt lego, xbox och säng. (Garderob,byrå m.m) men inte massa leksaker. Han spela tv-spel eller så är han ute och cyklar så varför ha ett stort rum? Clara har desto mer saker, sminkbord, byråer, säng, massa pyssel saker, smink, kläder och allt. Så detta byte av rim blev alldeles perfekt.

Pojken som blev helt slut efter promenaden, han tog min fåtölj. Men jag hade inte hjärta att ta ifrån han den.

Ordningskillen vs stökiga tjejen.

❣️

Gillar