Idag har vi matat och hängt med denna sötnosen! Innan alla går loco och tycker att vi är helt dumma i huvudet, låt mig klargöra en sak. Jag älskar elefanter mer än livet själv. Innan vi åkte till detta så drabbades jag av ångestattacker för att jag var rädd att elefanterna har blivit behandlade som skit. Efter jätte mycket research så hittade vi ett läger där Thailand international elephant rescue organisation stod bakom och där med tvingas inte djuren att göra massa shower och tricks för oss. På lägret fanns det 9 elefanter och 20 skötare. Alla elefanter hade en skötare där dem varit med varandra sen dem var små och man märkte verkligen att allting gick på elefanternas villkor och inte ägarens. På lägret fick man vara där och beundra deras närhet. Jag älskade det men det kändes ändå lite fel men samtidigt då går de mesta av pengarna som vi la ut på mat och vatten till elefanterna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är vi äntligen framme i Koh Chang och här ska vi spendera dem närmaste 9 dagarna! Idag har vi inte gjort någonting än att sova på stranden. Vi åkte från Chiang Mai klockan 22.00 och kom fram till Koh Chang ungefär runt 07.30 och vi var hur trött som helst

Likes

Comments

Den 16e var den sista fest dagen på den thailändska nyåret och kvällen var legendariskt. Det var även mina kompisar sista kväll hemma i byn, så nu är det lugnt och skönt haha.

Likes

Comments

Förlåt för den dåliga uppdateringen eftersom vi har haft så mycket hela tiden.
Så songkran dag 2 åkte vi alla till några klippor för att bada och grilla. Det var helt ärligt bland det bästa jag har gjort i mitt liv. Det var så fint där vid vattnet eftersom vi åkte in i skogarna för att komma åt själva "floden". Det var sjukt mycket köer på vägen dit eftersom det var över 43 grader och alla ville bada. Jag kunde tyvärr inte ta bilder vid klipporna eftersom jag var rädd om min telefon då det var så mycket vatten överallt. Det är så mysigt när alla är hemma!
Songkran dag 3 var egentligen den viktigaste dagen eftersom det var tempel dagen och den dagen då man ska umgås med släkten. Det är även dagen då man ska visa sin tacksamhet för alla äldre som betyder något i ens liv. Det var jätte kul för Victor framförallt eftersom det är första gången han får verkligen uppleva det riktiga Thailand.

Likes

Comments

Den 13-15 april så är det thailändska nyåret (songkran) även känd för vattenkrig i 3 dagar. Första dagen var vi vid vattnet hela dagen så vi kunde svalka oss i 40 graders värmen. Det var även Victors första riktiga dag här i Thailand. Så det var jätte skönt för honom, haha stackarn är fortfarande inte van med att moppe åkande och flak sittande på bilarna.

Likes

Comments

Efter 4 månader så är äntligen min kärlek här i Thailand med mig! Han landade igår och känslan var helt underbar. Åååh som jag har saknat honom! Äntligen får jag krama och pussa på min kärlek och det bästa av allt är att allt känns som vanligt om inte ännu bättre!

Likes

Comments

Igår var vi alla i familjen bjudna till ett speciellt event! Nämligen..... Jonathans breakdance party! Haha världens bästa grej måste jag erkänna. På festen fanns det chips och läsk. Familjen fick sitta i soffan och titta på när Jonathan dansade

Likes

Comments

Idag har jag hängt med dessa underbara barnen på Jonathans dagis. Allt för att sätta ett leende på barns ansikte, jag älskar barn och idag har det verkligen slagit mig att mitt dröm jobb är att vara lärare.

Likes

Comments

1. Tidsskillnaden

- Jag vaknar när han går och lägga sig är enklassiker i vårt förhållande nu för tiden. För att kunna prata så mycket sommöjligt varje dag gör vi båda allt för varandra. Till exempel jag sätterklockan på mellan 05.00-06.00 för att jag ska hinna ringa honom och säga godnatt innan han somnar och han kanske kliver upp extra tidigt innan jobbet så vihinner prata så mycket som möjligt under dagen.

2. Saknad av närhet

- Att nte känna hans pussar, kramar ochhans trygga famn är nog det värsta med distans. Det finns dagar där allt manvill är bara vara med honom men man kan inte, det är dessa dagar som är värst

3. Förändringar

- Mycket kan hända under 4 månader och det suger verkligen när man kan inte vara där och stötta varandra. Det sög verkligen när han inte kunde vara här när jag låg på sjukhuset efter minoperation eller när jag inte kunde vara med honom när vi flyttade ut ur vårlägenhet. Det är aldrig roligt när sin partner går igenom något och man kan inte finnas där och göra situationen lättare eller finnas där fysiskt och hjälpa till.

4. Tillit

- Tilliten kan verkligen sättas på prov närman så långt ifrån varandra. Vi har aldrig tvivlat på varandra, för både jagoch Victor är trygga i vårt förhållande och vi vet exakt vart vi har varandra.Vi har samma syn på otrogenhet så vi har aldrig behövt och vara oroliga fördet. Jag litar på honom 120% men det betyder inte jag tycker om när han är utepå krogen i Stockholm eftersom jag litar inte på andra tjejer och jag vet attVictor känner likadant.

5. Bråk

- Vi bråkar betydligt mycket mer nu senaste 4 månaderna. Dels tror jag att det är på grund av frustrationer och tröttheten. Det är klart att det uppstår frustrationer när man inte har setts på 4 månader och allting kan misstolkas så lätt på sms. Det är också lättare att inte lösa bråket direkt när man 12timmars flygresa ifrån varandra för man kan ignorera varandra på ett annat sätt än vad man kan göra när man bor tillsammans

6. Upplevelser

- Jag önskar verkligen att han har varit här och upplevt allt jag harupplevt och sett allt jag har sett. Jag vill skapa nya minnen med honom ochdärför tycker jag att det är jätte jobbigt att han inte är här. Men det är ingentingjag kan göra åt saker. Nya minnen, äventyr, upplevelser jag känner att jagsaknar min bäste vän och min partner in crime.

7. Längtan

- Den dagen vi ses igen kommer vara en av de bättre dagarna i mitt liv.Man längtar och längtar efter varandra och den förväntan blir bara större förvarje dag som går. Det är klart man blir pirrig i magen av att bara tänkatanken att krama om honom på flygplatsen efter 4 månader.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Hoppas att alla vaknar till en lika bra morgon som mig. Vaknade av att min lillebror väckte mig och skrek i mitt öra att vi skulle ha picknick, picknick i köket! Så jag klev upp och gjorde iordning allting och jag har aldrig sett min lillebror så glad! Hans skratt, hans leende...hans lycka. Helt underbart

Likes

Comments