Skene Festivalen

Idag va det min tur att köra i Skene. Sikken jävla skit tävling. Nästa år blir det nog till att dricka starkt. Men det säger man nu. Men nästa år är man lika dum igen och ska köra. Men iaf idag gick det rent åt helvete.


I första så låg jag väl 4a, 5a. Sen så va det två stycken svartflagg och 50 meter innan mål så startade en kabelbrand! I full panik och nästan inte får någon luft så va det bara att kasta sig ut ur bilen. Skakade som ett asplöv. Så kommer Magnus, tävlingsledaren fram och säger att "Det är bara vattnet som har kokat. Ingen fara. " när jag kommer in så är jag arg, ledsen och allmänt sur. Smällde igen dörren, tårarna sprutade och jag har ALDRIG varit så jävla arg som jag va då. Att jag inte tog sönder någonting då det är ett under.


Andra heatet så missade jag starten och tänkte det att jag har inget att köra för så skit samma. Blev 6a.


I tredje, fick jag till en riktigt jävla go start. Så låg trea ett tag. Sen kommer en viss skåning och ska köra om. Så det hela började i en kurva, så jag håller mitt spår och då kommer hon på yttern och svänger in precis framför mig och jag vänder henne klockrent! Dock hennes eget fel. Men ajg va den som fick lida ;) fick min första svartflagg idag ;) STOLT!! :D Hahaha :D Men jag hade inget att köra för ändå. Men hade jag blivit 2a i första, 6a i andra och 3a i tredje så hade jag nog varit i final ;) Men det skiter jag i!


Så ingen bra dag, men sista är jag nöjd med ;) Moahahhaha !

Skulle helst vilja dricka öl och sitta hemma men nu ska jag åka och handla beairnesås och chips eller nått som jag kan fläska i mig efter en dag i tårar, svett och tålamod!!

Gillar

Kommentarer