Shopping

Innehåller affiliate-länkar

Trots att man inte direkt skiter pengar den här tiden på året, haha eller som att man någonsin gör det?, så blev det lite shopping på Ikea ändå. Det första vi ser när man kommer ner för trappan (Kållered) från visningsrummen på övervåningen så är det tulpaner för 15 kr per förpackning. Ja det va ju inte svårt att lägga ner 2 paket direkt i vagnen ;) Hittade rosa och röda som jag sen upptäckte att dom nog är dubbla. Det är så sjukt fint men har för mig att dom brukar vara dyrare. Iallafall.. Så det blev 2 paket tulpaner.

Sen hade dom rea på julsakerna. Innan jul gick jag och kollade på 2 ljusstakar i rött. Men dom kostade 99 kr styck och det tycker jag va lite väl mycket. Till min stora förvåning och glada överraskning så hade dom sänkt dom till 29 kr styck. Ja 2 sådanna fick ju följa med oxå. Det blev även 2 gråa ljus som ser stickade ut, 9 kr styck.

Hittade väldigt fina blockljus med, rosa och med ett tryck som ser ut som spets. Tyckte dom va våriga och fina. Så dom fick oxå följa med hem.
Ett doftljus med vanlijhjärtansdoft oxå. Det luktar såå gott!


​Jag tror dom längst till höger är dubbla. Den i mitten är så sjukt fin och enda i den buketten som ser ut så. 

Gillar

Kommentarer