Instagram alexandraekdalInstagram alexandraekdalInstagram alexandraekdalInstagram alexandraekdalInstagram alexandraekdal

Roliga julklappar

Halloj!

Jag kan nog säga att jag har tagit priset för roligaste julklapparna i år. Till min morbror och hans sambo så gjorde jag såhär. Dom önska sig nämligen presentkort. Jag menar hur kul är det egentligen att bara få ett kuvert med ett presentkort i? Det är ju mycket roligare att öppna julklappar som är inslagna.

Så vad gjorde jag då... Jo vi hade MASSOR av daim kvar efter att vi har vunnit x-antal kg daim på liseberg. Så jag tog 6 stycken daim, tejpade ihop dom med packtejp och la presentkortet emellan daimen. Min morbror höll på att bli galen xD Vilket va väldigt roligt. Jag hade sååå kul när jag slog in det. Samma gjorde jag med J (morbror sambo) . Jag har tydligen satt ribban inför nästa år xD

<--- Js / Morbrors --->

Mammas sambo, önskade sig oxå presentkort. Iofs alla önskade sig presentkort. Så jag hade lite att göra xD Iaf.. Såhär kan man oxå göra. M (mammas sambo) gillar popcorn och typ allt godis. Så jag la en påse bakom presentkortet och sen satte fast 4 dumle med dubbelhäftande tejp.

Till K (lillebror) så hade jag en presentkartong, kolla bilden nedan, där jag slog in prsentkortet för sig, han fick på Jack&Jones och då fick man en kortlek. Så den fick han med, plus lite godis som jag sedan slog in. Så blev det lite roligare för honom oxå.

Som sagt lite roligare att slå in och lite roligare att få ;) Så nu har ni fått lite tips på hur man kan göra. Ta ett presentkort, ta något som personen gillar att äta, går säkert med dricka oxå och slå in som julklapp ;)

Ha det bäst. Puss <3

Gillar

Kommentarer