Header

Kalas/högtider

Hej på er =) Hoppas allt är bra. Jag är så sjukt trött. Men annars är det bra. Igår fyllde jag hela 27 år. Tyckte inte det va länge sen man fyllde varken 18 eller 20 men det är ju några år sen. Helt galet. Men trots att jag fyllde år så fick jag ändå jobba.. H sjöng nog 2-3 gånger så det räcker ju för flera år framöver. Så vi jobbade och vi åt lunch och massa fika = MATKOMA!!!!
Det va helt sjukt man ville lägga sig i fosterställning och ligga där. Men det gick ju inte. Sen slutade vi vid 16 och då åt vi bullar.

När jag kom hem så låg dom finaste rosorna jag sett på läääääänge på köksbordet. Den färgen är så höstig och fin. Blev kär på nytt. Ni kommer förstå varför.. Fixade ner dom i vatten och sen började jag på maten. Så vid strax efter 18 så åt vi mat och direkt därefter fika. = vad? JO Matkoma super-duper-mega-ultra-deluxe-matkoma. Efter Bs föräldrar hade åkt hem fick jag lägga mig i fosterställning och till slut får gå och lägga mig i sängen.. Så trots mega-matkoma så hade jag en lugn och skön och FLUMMIG födelsedag.

Av B fick jag pengar som jag shoppade upp idag. Tog en sväng inom guld och silver i Ullared och spenderade en slant =)

Nu ska jag runda av detta inlägget och börja på ett annat. Ha det bäst och njut av bilderna =) Puss på er❤

Så dom till vänster är mina nya godingar dock fattas det 1 men dom hade inte den hemma. så den kommer väl om nån vecka. Dålig bild men det är för att det objektivet inte riktigt känns som att det är tillför att ta bilder på saker som är så nära.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments