Instagram alexandraekdalInstagram alexandraekdalInstagram alexandraekdalInstagram alexandraekdalInstagram alexandraekdal

Midsommarhelg 2018

Hej på er :) hoppas allt är bra med er efter helgens alla bravader .
Jag är sjukt trött. Alltså galet trött, nästan så jag kan sova nu.

Midsommarafton blev väldigt lugn. Låg och läste en lång stund på dagen, sen på kvällen blev vi bjudna till Bs föräldrar och där va hans faster och man, samt Bs bror med alla ungarna 😊 så vi åt massa mat, sen glass och jordgubbar och sen ännu mer fika. Lite senare blev det Bowling på Wii-et , jag och B startade dåligt. Första rundan tok förlorade vi och sen dom andra två vann vi. Efter de åkte vi hem och va hemma vid 23 tiden. Kollade lite på tv och sen somnade vi vid 12 tiden .

Midsommardagen alltså igår. Så va det dags för midsommarfirande nr 2 nere i Varberg. Ett litet gäng jämför med va de brukar vara ;) men det va super trevligt ändå. Grillade, drack gott & lite mindre gott 😂 sen satt vi och tjötade , barnen spelade kubb.
Några kollade fotbollen , som Sverige förlorade. Hörde idag va som hände men jag menar va fan, tänk om de hade vart Zlatan som hade gjort nått hade de blivit samma liv då? Och som jag förstod så är det han Jimmy som tog Sverige till VM från första början? Skit samma jag är inte insatt.

Sen iaf så satte vi oss inne och tjöta för det blev kallt. Så blandade vi en as god drink med twisterglass i 😁
Små sure sour twisted fruit, 7-up och en twisterglass. Så gott !! Kommer nog bli fler gånger! Jag gillar när det inte smakar sprit, farligt men godare 👌🏼

Idag har de varit en väldigt lugn dag. Vi va hos Bs föräldrar en sväng och nere på tomten. Och nu ligger vi och kollar på film.
Så nu ska jag koncentrera mig 😅 puss på er ❤️

Gillar

Kommentarer