London vs NYC/Miami

Sitter här och kollar på grey's å funderar på att skita i att åka till London i sommar å spara dom pengarna till USA! När ja, Matilda och Charlotte ska dit :) så girls, nu finns det ingen återvändo ;)
Jag längtar så sjukt jävla mycket å jag har en riktigt bra magkänsla över detta :) det är liksom min största dröm att få åka till USA :) å med goda vänner kan det ju inte bli bättre :)
Jag har alltid sagt det att jag ska åka till USA om jag så är 90 år och ligger på min dödsbädd, så ska jag åka dit. Visst det låter hemskt men det är sant! Och just nu är det min största önska.. Jag vill göra detta innan vi köper hus å skaffar familj å allt va det nu är. Att resa till USA är något jag verkligen ska göra! Å nu när det finns 2 till som vill åka dit så kan det ju inte bli annat än rätt ;) Right?! :)
Så det är bara till att spara pengar som en riktigt galning å åka :)
Å det blir ju inte bara New York utan om det är hyfsat billigt så flyger vi ner till Miami några dagar med , får ju passa på när vi ändå är på andra sidan av Atlanten ;) helst av allt så skulle jag vilja vara där i typ 2-3 månader, men det blir lite svårt när man har jobb att sköta :)
Hade velat se Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, Seattle, Chicago och allt annat man måste se och uppleva i Staterna :)


Nu ska jag nog strax försöka göra lite mat :)
Kassler å potatismos å kokta sparrisar :)

Gillar

Kommentarer