Header

Film/TV

Hej på er =) Hoppas allt är bra med er =) jag e lite små seg sen igår men annars är det bra :) här är svinkallt hemma med, kan va för att vi inte satt på värmen ännu..

Igår iallafall så åkte vi ner väldigt tidigt till Varberg, mest för att B skulle in på Netonnet för att kolla efter en ny telefon för hans håller på att ge upp HELT nu.. Dock hade dom ju inga som man kunde hålla och klämma och känna på. Så vi åkte ner till Varberg hem till mamma och familjen. Så vi va där i typ 1,5 timme. Sen åkte vi ner till stan och hämtade ut biobiljetterna. Bordet på Big Boys Grill & Bar va bokat till 19,30 dock va vi lite tidiga men fick bord ändå. Beställde in förrätt, dricka och mat. Så det blev kycklingfilé, pommes och bea-sås till mig. B tog wings & ribs med pommes. Så beställde vi in extra sötpotatispommes. Det va ingen höjdare. Så det blir det inget mer med. Usch. Det va gott i början men aldrig en hel skål.

Sen tog vi en promenad i stan och gick in på Hemmakväll och kikade lite. Så kom därifrån med massa sura godisar. Nu snackar vi SURA.. Inte svensk-surt utan usa-surt.. Haha.

Och filmen då?
Den va bra. MEN. Den är så extremt hypad att man hade förväntningar som inte va av denna värld. Jag trodde absolut att jag skulle sitta på 1000 nålar och sitta spänd hela filmen. Men i själva verket så va det bara stundtals man gjorde det. Under 2h15min så va det väldigt korta stunder man satt på spänn. Jag tycker att Bill Skarsgård gör en super bra roll som Pennywise. Jag är inte rädd för clowner . inte alls faktiskt. Men jag kan ju inte påstå att jag älskar dom efter denna filmen. Filmen i sig bör man se. Jag vet att mamma typ hade tyckt att den va superläskig. Men det är för att jag och hon har helt skilda åsikter om vad som är läskigt. Jag tycker nästan man kan säga att denna blir mer obehaglig än läskig. Samt att det är mer rysare än skräck. Fick 3-4 rejäla rysningar från topp till tå. Men som sagt jag trodde den skulle bli värre än vad den va. Det fanns andra i biosalongen som va 1000 gånger räddare och typ slog ner balongerna dom hade hängt i trappen upp.. As löjligt. För så läskigt va det inte.. Så jag längtar ändå till del 2 för detta va "chapter 1"..Så den måste jag se ;) Sen om det blir på bio eller hemma vet jag dock inte..

En annan sak som störde mig och många andra va att dom som satt jämte mig satt och pratade HELA TIDEN.. Kan man inte hålla käften en prata extremt tyst så har man fan inte i en biosalong och göra. Speciellt inte när det är HELT orelevant till filmen. Typ HUR MAN SKRIVER?? Vem fan bryr sig?? Dom som satt bakom satt och hysade dom flera gånger. Sen sitta och bita av popcorn och baconchips på hälften är oxå så irriterande. Samt smaskande.. Va sååå nära på att nita idioterna efter ett tag. Men kändes inte värt det.. Men på riktigt. Gå inte på bio om du inte kan hålla käft. Sitta och prata kan man göra efter filmen..

Men annars va det en mycket mysig kväll med min älskade sambo.. Sällan vi göra nått bara vi 2 =) Och nu är hösten planerad med massa skojsigheter så det va skönt =)

Ha en bra kväll =) puss på er<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments