Fredag 21 februari

Fredag idag ja, klockan ringde 9.45 Skulle till tandläkaren 10.45 så det va ju bara te att gå upp å göra sig i ordning. Åt en knäckemacka och sen va det dags att åka. Hon tog bort tandsten och tråden på baksidan. Så jag ska tillbaka på måndag igen och sätta dit tråden och eventuellt laga en tand. Om dom hinner, jag säger bara , TACK gode gud att det är fri tandvård till man är 24.. Annars hade jag varit fattig nu.. Usch. MEn skönt å få allt fixat. För det kunde tydligen inte dom i Varberg fixa. När dom skulle limma dit tråden sist ja då gjorde dom inte ens rent, tro fan den lossna liksom.

Sen slapp man virda sig i stolen av smärta när hon tog bort tandstenen för det va nån maskin, den lät mer än vad det gjorde ont. Så det va ju skönt. Kändes inte som att hon skulle slita av hela käken. Som det gör annars.

När jag kom hem städade jag undan i köket och samlade ihop allt skräp, så jag får väl åka upp å slänga det imorgon. orkar inte köra nånstans idag. Ska bara ner till affären å handla lite till tacosen sen. Annar händer inte så mycket mer idag. Blir väl till å göra några sidor till i Wilmas album så man kan bli klar med det nångång. Så ja, så ser min dag ut. Ska börja tvätta med, det måste jag annars torkar det väl aldrig.


Här är lite bilder från igår :)

Sveriges nästa speedway förare? ;)

Gillar

Kommentarer