Det här med rubriker

Att komma på en rubrik suger! Jag kommer aldrig på några bra :P Haha.. Jaha, snart är denna torsdagen gjord oxå och bara 1 ledig dag kvar innan 3 dagar jobb.

Jag har redan hunnit vara i Svenljunga och simmat nästan 45 minuter, sen va jag och handlade. När jag kom hem så har jag både hunnit baka, diskat och plockat undan och nu har jag satt mig i soffan och uppdaterat Ipaden som verkligen behövdes.

Kanske låter som ingenting, men jämför med i tisdags när jag bara satt i soffan och gjorde INGENTING så är det en del ;)


Kan ju säga att det va en hel del folk i simhallen. Mest pensionärer och ungar. Men hade en bana så jag kunde simma i fred ändå ;) Idag blev det ingen ångbastu för det va lavendel och är det nått jag inte tycker om så är det lavendel. Usch. Ingen höjdare ..


Tog ett varv och kollade på mina orkidéer , vilket jag gör typ varje dag , grannarna måste tro jag e knäpp som står i fönstrerna och studerar blommorna :P Haha. Men iallafall. Jag såg att en orkide som inte har blommat på typ 1-2 år har nu äntligen blommat och det är sååå fin färg så jag e typ helt kär i den :) Så gott som alla orkidéer i vardagsrummet blommar och dom i köket är knoppar, så dom borde blomma snart :)

Visst är den söt :)


Bobby ska på möte ikväll så jag är hemma helt själv :) Så det blir fisksoppa med hemmagjort vitlöks/persiljesmör och räkor i soppan :) Bara hoppas den e god, det är Kelda som har gjort den ;)

Puss så länge <>

Gillar

Kommentarer