Års resumé del 1

Nu tänkte jag dra igenom lite vad som hänt under året. Dock kommer det bli 4 delar för det blir nog en del bilder ;)

Januari: Jag, W och Ws kompis va på Disney On Ice. Körde hem i värsta stormen 😱 Va ledig en hel del så jag han scrapbooka en väldans massa. Va i Göteborg med F och shoppade. Åkte tåget dit och så klart blir det snöstorm.. Bakade dom berömda semmelwrapsen. Ingen höjdare faktiskt. Hade nutella i men varken jag eller B gillar grädde eller semlor för den delen 😁
Bokade flyget till London.

Februari: Barndop för Bs kusinbarn. Jag tog en promenad i vintersolen upp till sjön och satt där en stund och lyssnade på musik innan det blev svinkallt och det va dags att gå hem igen. Blev en spontantrip till Ikea med F. Vi va i Halmstad med Bs föräldrar.
Sen va jag och M&C i Göteborg. Störsa anledningen va för att Fifty Shades Of Grey hade premiär så vi gick på den. Började dagen med mysfrukost hos M. Självklart blev det middag på HRC.
Gjorde min första chokladfondant någonsin. Första blev pannkaka och den andra blev mycket bättre. Avsmakades på Alla Hjärtans Dag❤

Mars: Fixade pass inför London resan. Kan ju vara bra och ha tydligen.
Vi grillade hos Bs jobbarkompis J&C. Spa på strandbaden med M&M mötte upp C för lunch och glass i solen! Vi fick äntligen en ny spis till lägenheten. Va en hel del i garaget. Där jag även en dag lyckades dra på mig en spricka i foten när vi skulle dra in ett släp. AJ! = sjukskriven ca 3 veckor. Hade Attans Racing "fest" 😁 Va i Halmstad igen. Hade tjejkväll här!

Blev en hel del bakat denna månaden med. Haha.

Gillar

Kommentarer