Instagram alexandraekdalInstagram alexandraekdalInstagram alexandraekdalInstagram alexandraekdalInstagram alexandraekdal

3;e gången gilt

Efter att vi kollade på Real Steel så satte vi på the Devils backbone och det visade sig att den va på spanska, vilket är sjukligt irriterande så det tog inte många minuter innan vi stängde av den. så kollade vi på Family guy typ 20 minuter sen satte vi på REC 2. Och det visade sig att den oxå va spansk! så nu har vi satt på Underworld, nån slags vampyrfilm, och den e åtminstonde på engelska! Sen om den e bra e en annan 5a ;)

Imorgon ska vi ner till garaget, min älskling ska hjälpa mig att svetsa på min bil! Och jag e såååå otroligt tacksam så det går inte att beskriva. Så klart är jag tacksam för att pappa och min morbror hjälper mig med, men ingen av dom har riktigt tid för pappa har källaren och morbror har sina bilar. Så jag är evigt tacksam att min älskade vill hjälpa till =) Då höjs förhoppningarna att bilen ska bli klar i tid! Sen om den e klar 2 dagar innan e en annan sak.


Älskar dig mitt hjärta <>

Gillar

Kommentarer