Då var det återigen fredag och ännu en skolvecka avklarad. Det känns så himla skönt och komma hem med en känsla av stolthet, en stolthet som man inte känt på väldigt många år. Jag vet inte när jag senast var stolt över någonting som jag själv gjort, helt ärligt så har jag nog aldrig varit riktigt stolt över mig själv. Men när det gäller skolan och att ta sig upp på morgonen så blir jag bara gladare och gladare för varje dag som jag får gå dit, att vakna på morgonen och veta att man måste till skolan och sitta dom där timmarna - när var det roligt? Som sagt så är jag väldigt stolt över mig själv och det jag åstadkommit denna vecka, jag har börjat tro på mig själv och vet att jag kommer klara detta. Oavsett hur tungt det än känns vissa dagar.

​Sitter här hemma i lägenheten och gör ingenting. Små kollar lite på Batman som började på 4:an precis och funderar starkt på om man kanske skulle ta en tidig kväll, ​har känt mig helt slut från det att jag kom hem. Hade tid hos tandläkaren 10:50 och trodde att jag skulle hoppa i taket, var så sjukt nervös över att gå dit ensam. Med den tandläkarskräcken som jag har, så blir jag återigen stolt över mig själv för att jag orkade sitta där och låta dom slipa ner fyllningen utan att behöva ge mig lugnande. Fast tror det har lite och göra med vad man har för typ av tandläkare (som person) och hur dom jobbar, ifall dom anpassar sig efter dig eller kör sitt egna race och vill ha jobbet gjort. Men hur som helst.. Nu är det gjort och jag behöver inte gå dit någonting mer förrän i December då tänderna ska poleras etc. 

​Nu tänkte jag ta & krypa ner i soffan, byta kanal och kolla ifall Gangs of New York är någonting att se. Hoppas ni alla får en fortsatt trevlig fredagskväll, återkommer under morgondagen med fler uppdateringar.

Likes

Comments