Hej bloggen!

Jag har nu 1 vecka kvar innan jag kommer hem till Sverige igen. Jag har inte vart den bästa på att blogga. Önska att jag hade haft tiden till att sitta ner och göra de under min resa och jobb tid i Cypern.

Att kunna berätta om när jag åkte ned min kollega och hoppade från klippor.

När Vi hade våran end of season jolly.

Eller alla lugna sköna dagar på stranden.

Men min resa hör nere har vart fantastisk. Att få möjlighet att jobba 3 månader nere i Cypern. Är ett minne för livet. Jag har träffat fantastiska människor som man vill hålla kontakten med.

Det känns så konstigt att denna resa börja redan lida mot sitt slut. Den hör tiden nästa torsdag är jag hemma i Sverige igen.
Hur kommer det bli? Att komma tillbaka till vardagen igen.. ska bli jobbigt att lämna som och värme och komma hem till kalla Sverige.

Men sandigt är jag så glad att jag får komma hem till min familj och vänner igen. Saknar dem så otroligt mycket.

Ska bli otroligt kul att få umgås med alla.
Jag ser fram emot de.

Hoppas ni alla har en bra dag!

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har jag snart vart i Cypern 1 månad och det är helt underbart här nere. Att få 30 grader och sol i september är inget jag klagar på.

Kaggar det bra här nere med härliga roliga och utmanade dagar i Kidsclub. Alltid kul att vakna upp morgonen och veta att ingen dag är den andra lik. Att göra barnen glada när man låter dem smeta in dig i choklad på ett chokladparty och man ser hur glada det är. Då vet man att det var ett lyckat party.

Idag har jag haft min halv dag den spenderar jag vid en poolbar och även fått prata med min bästa vän.Senare i kväll ska jag gå och" fixa mina naglar".

Just nu längtar man inte hem till ett kallt och grått Sverige. 2 månader kvar i detta underbara land. Dem ska jag njuta av. ❤️

Kram

Likes

Comments

Hej

Idag så har vi haft en day off började med att vara vid poolbaren och sen på båttur. Där vi badade kollade på grottor och umgicks.. så mysigt.

På kvällen var jag ute först och åt med en kollega, super mysigt.

Men kvällen ledde till att jag och några av mina kollegor, gick till ett ställe som kallade escaperoom.

Vi gick in i ett rum vi hamnade i 2 fängelseceller där vi hade olika ledtrådar och saker som skulle skulle hjälpa oss att ta oss ut. Vi kom ut får cellerna kom vi in till nästa Rum där vi hade oljan lådor och skåp vi fick öppna.

Helt otroligt när det var 4 sekunder kvar tid vi oss ut 👍

Helt under var fredag ❤️

Likes

Comments

Hej!

Jag vet att jag inte har skrivit så här på bloggen än. Men det beror på att min första vecka i Cypern har vart intensiv.

Allt från träning till observera i dem olika barn klubbarna. Allt från sessions till chokladparty.
Med dansa och team show.

Men hittills trivs jag bra här nere, det är ett fint land det jag sätt, mina kollegor som även jobbar på hotellet har välkomnat mig väldigt fint. Så jag trivs super bra här och med mina kollegor.

Man känner att det är lite tråkigt att man kom ner såå sent till Cypern. Att man inte får så lång tid här nere men njuter av varje sekund och dag jag är här nere. Är glad att jag sa jag till detta jobb.

Jag kommer njuta av att vara här och ser fram emot nya dagar och äventyr.

Godnatt ❤️
Hälsingar från Cypern

Likes

Comments

Hej!

Jag har startat upp en ny blogg min gamla la jag ner och starta då den här Alexandradelivers.

Nu är det inte många dagar kvar till jag åker till Cypern och ska jobba där i 3 månader för tui i deras kidsklubb. Det ska bli jätte kul och spännande.

Jag vill även tacka alla som kom och var med på mitt go way "party" i onsdags. Jätte mysigt hade vi och en rolig kväll . Har inte skrattat så mycket på ett tag. Det var ett härligt umgänge som där i onsdags.

Så tack alla som kom.

Även tack till @LinaSöderström som fixat min hedaer till bloggen! Pss.. in och läs hennes blogg  ❤️

Likes

Comments