SOMMARVÄRME

Sommaren fortsätter att leverera och det ser ut som att det blir en sommar 2018 2.0. Helt ofattbart att vi har fått ha såhär bra väder i flera veckor. Sommaren hittills har varit riktigt bra. Jag har jobbat en del, men att skifta och ha 78% känns nästan som att vara ledig hela tiden, åtminstone enligt mig. Har hunnit njuta mycket av vädret. Vi har tillbringat många timmar ute på sjön och upptäckt några nya ställen. Jag har äntligen (efter fyra år) lärt mig bättre på remmar och börjat hitta till några ställen, dock väldigt få ställen. Poes villa skulle jag hitta till nu och det är redan ett plus för mig som aldrig har haft någon koll på havet, hehe. Förstår inte hur folk hittar utan problem till olika ställen ute på sjön. För mig ser allting likadant ut. Det skulle säkert ta 20 år innan jag ens skulle börja ha det något så när på klart. Jobbet trivs jag för övrigt bra med. Gillar stort att arbeta på ett ställe där man lär sig nya saker varje dag.

Bilder från midsommarhelgen.

Se nu på mina sötnosar. Alltför bedårande.

Har börjat avsky stark vind ännu mera efter allt jetski körande. Så gemytligt med spegellungt. Poe in action, men se nu på those ocean eyes! Kan man få byta, snälla?

Fräknarna börjar sakta men säkert träda fram igen. Sånt gillas.

För några dagar sen spenderades en kväll hos Sara med Mimmi.

Efter en hel dag ute i solen såg jag ut sådär under nattskiftet. Bilden ljuger till och med, det var mycket värre kan jag lova.

Gillar

Kommentarer