SISTA SKOLDAGEN FÖR I ÅR AVKLARAD

Som rubriken lyder, så är sista skoldagen för i år avklarad. Innan vi får jullov har vi ännu en fem veckors lång praktik framför oss. Den här gången är det mental och missbruk praktik som gäller, vilket jag ser framemot. Ska bli intressant att se och testa på något annat än det ''vanliga''. Jag gör min praktik i Vasa, så det betyder att en stor del av de kommande veckorna kommer jag att spendera i den staden. Har turen att få sova över hos kusinen under tiden, vilket är så snällt av henne.

Den här veckan har vi haft två skoldagar. I torsdags hade vi tent på förmiddagen och seminarium på eftermiddagen. Gårdagen bestod endast av seminarium, så en kort skoldag var det. Nu är äntligen alla grupparbeten inlämnade och presenterade, tack och lov! Började bli några stycken nu mot slutet. Under tiden jag befinner mig i Vasa ska jag koncentrera mig mest på EA och försöka skriva så mycket som möjligt. Måste passa på nu när jag väl är i Vasa och har bättre möjlighet att träffa min EA handledare + att jag kan åka till biblioteket när som helst.

Det har blivit lite lyxigare luncher den här veckan också.

I går blev det en tidig väckning, så på eftermiddagen när jag kom hem från skolan var jag mer eller mindre trött, så det slutade med att jag tog en 3-4 timmars powernap. Inte så bra för nattsömnen, men så skönt för stunden. På kvällen var det fotboll som gällde. Såg halva matchen här hemma och sen fortsatte jag att se vid Mimmis. Matchen slutade precis som alla hade önskat. Finland slipper till EM, fösta gången någonsin. Vilket fantastiskt sportår vi har haft. Först guld i hockey VM och nu det här. Stolt kan man väl säga att man är över vårt land. Senare på kvällen blev det filmmys. När jag kom hem tittade jag på resultatshowen i idol. Har lite blandade känslor när det kommer till årets idol. Sångarna är det inget fel på, men ändå känns det inte som förr. Nya systemet de har när det kommer till vem som slipper vidare tycker jag förstör mycket. Vill ha tillbaka det gamla, tack! Den jag vill att vinner är helt klart Freddie. Vilken röst säger jag bara.

  • SKOLA

Gillar

Kommentarer