RUKA

Godkväll från en rätt mörbultad en. Snart är första heldagen spenderad här, och jag tror jag kommer trivas riktigt bra här resten av tiden också. Trodde inte att jag skulle sakna snö så mycket som jag faktiskt gör. Tittade på några bilder som är tagna hemma för några dagar sen, och hur tråkig vinter har vi inte då? En acceptabel snömängd som varade i typ fem dagar, det var tydligen vår vinter det. Men alltid kan vädret överraska en, mitt i allt får vi njuta av vintern ännu några dagar. Men, hur som helst så passade det utmärkt med en slalom resa i år. Förutom snö så har inte vädret visat sin bästa sida idag, men vi ska hoppas på lite solljus ännu innan vi åker hem.

Vi spenderade ca. 5h i backen idag. Sjukt hur ovan man blir efter några års paus, det kändes nog minsann i benen efter att vi hade ränt en stund. Imorgon tror jag dock att det blir ännu trevligare när man har lite bättre koll på var och vart man ränner, samt att man är lite mera van att åka slalom.

Gårdagen var lite av en dimma, vilket dagarna alltid brukar kännas som när man vaknar lite före kl. 03 på natten och kör halva dagen. Hade som plan på kvällen att bada bastu och sedan se på melodifestivalen. Det slutade dock med att jag vaknade just innan mello tog slut. Hann åtminstone se vilka som som slapp till final och andra chansen. Har hört på låtarna nu i efterhand, och kan konstatera att den här deltävlingen var den bästa av alla. Nu ser jag väldigt mycket fram emot andra chansen och final. De som jag vill att vinner är endera Hanna ferm med ''Brave'' eller Dotter med ''Bulletproof''.

  • RESOR

Gillar

Kommentarer