Onsdag

Hejsan! Idag är jag ledig och dagens planer är att fixa klart ett grupparbete, börja på med en inlämningsuppgift och sola lite om vädret tillåter. Igår hade vi skola från 8-15. En lite roligare sådan den här gången som innehöll en hel del praktiskt. Vi fick öva att ta blodprov både förra veckan och igår. Fjärilsnålar stod på schemat igår dock. Mera sånt roligt, tack! :D Eftermiddagen bestod också av praktiska övningar, där man fick ett case och skulle parvis ta hand om en patient (SimMan docka).

Efter skolan körde jag raka vägen till Linas för att laga grupparbetet som ska fixas klart idag. Några timmar satt vi där och när vi kände oss relativt nöjda packade jag ihop sakerna och drog hem till Linnéas. Några minuter sprang jag på i lägenheten innan jag började traska iväg mot Hoviska där några av klasskompisarna satt och picnikade. Ett trevligt avslut på kvällen.

Linas fina kissemisse! Ögonen då 😍

I förrgår tog jag och Linnea tag i pluggandet och bestämde oss för att sitta ute. Om det inte skulle ha blåst lite skulle vi ha svettats bort.

På kvällen fick jag sminka och fota Linnea, hehe. Roligt roligt!
Och se på dessa 😭 Mina fina som jag saknar så när jag är i Vasa. Bilden till vänster lånade jag av lillasyster.

Gillar

Kommentarer