Frissabesök, stadshäng och bröllop

Här börjar det vara ett tag sen jag skrev något. Tänkte dra en snabb genomgång om vad jag gjort de senaste dagarna.

Har nämligen sökt ett nytt jobb här i närheten, så i Tisdags var jag och träffade avdelningsskötaren för att få mera information. Ska bli spännande och se hur jag kommer att trivas. Orsaken varför jag sökte nytt jobb var för att jag inte orkar köra över 50km till jobbet. Direkt efteråt for jag till Nykarleby och träffa Lina för att påbörja ett grupparbete. En sväng efter pizza blev det också. På kvällen blev det Idol mys hos Mimmis.

Gått på vid Pörkenäs och andast in frisk luft.

Haft två skoldagar den här veckan samt arbetat ett nattskifte.

På fredag vaknade jag kl. 12 efter nattskiftet och kl. 14 hade jag tid till frisören. Ett efterlängtat besök minsann. Har inga bra bilder av håret efteråt, men kanske det kommer i nästa inlägg. Blev för övrigt väldigt nöjd med resultatet. Efter frissa besöket for jag vidare till Nedervetil för att hälsa på Erika och Andrés baby. Så liten och söt. På kvällen mötte jag upp Mamma och Lillasyster för att gå på i Kokkola där det var Handels och kulturens natt. Sömnbrist och tröttheten orsakade kanske att jag inte var på shoppinghumör och att jag helst bara skulle ha kunnat lägga mig och sova vid första bästa bänk. Men mysigt var det annars. Kanske lite besviken blev jag över erbjudanden. Skulle minnas ifjol att de hade mera saker på rea. Kom iallafall hem med lösögonfransar och limm.

Igår var det Miili och Kevins bröllop på schemat. Stället var så fint och allt var ordnat så bra. En lyckad kväll med andra ord.

Idag sov vi olagligt länge och slöat framför en serie. Mot kvällen åkte vi ett varv till Poes hemgård. Dagen avslutas på samma sätt som den började, nämligen seriemys. Serien vi har på just nu är en dokumentär serie som heter ''Inifrån världens värsta fängelsen''. Helt sjuk hur vissa fängelsen ser ut. Man tror inte att sådana dåliga förhållanden i fängelsen existerar längre, men tydligen.

Gillar

Kommentarer