Filmer jag sett nyligen

A star is born

Igår var jag och Mimmi äntligen och se den här på bio. Filmen var riktigt bra, men jag hade kanske lite för höga förväntningar. När filmen tog slut kände jag bara att skulle ha vilja se lite mera känslor och tankar i slutet. Jag är ju också en som måste fundera en stund och sova på saken, för att egentligen veta vad jag tycker om en film. Men jaa, i det stora hela så var det ju nog en bra film, och den blir bara bättre ju mer man tänker på den, så vem vet, imorgon kanske ja tycker att den var så bra så jag vill se den igen.

22 July

Den här filmen såg jag för typ 3 veckor sedan och jag kan varmt rekommendera den. Jag brukar oftast inte ha så lätt till tårar, speciellt inte när det kommer till filmer, men efter att ha sett på den här en stund så brast det bara för att man blev så otroligt arg. Att det finns folk som tar någon annans liv bara sådär är helt ofattbart!

Baywatch

Nu till något mindre sorgligt. Baywatch hade jag tänkt gå och se på bio ifjol, men det blev aldrig av. Istället tvingade jag Poe att se den med mig för två veckor sen. Filmen var riktigt bra sist och slutligen, lite smått konstig på vissa ställen, men ändå riktigt underhållande. Skulle nog nästan kunna se den igen. Om du någon gång har tråkigt och vill se en film där det är fart på, se den här då!

Gillar

Kommentarer