Idag är det julkonsert som skolan engagerat tänkte ta min tid och dra dit och kika på! Har varit sjukt dålig på att blogga jag vet, försöker komma i balans och har haft så fullt upp. Men nu jävlar ska jag börja blogga igen! 

För övrigt så har min glugg blivit nästan dubbelt så mindre och ja, glad som fan! 

glöm inte bort mig! 

 
 
 
 
 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Började jobba 11.30 - 15 och ligger fortfarande i soffan och segar mig. Kikar runt lite på nyårklänning, är det dags tro? Har knappast några planer inför nyår men att fira, ja det blir det givetvis! För tillfället verkar det som att det inte är så stort utbud på festklänningar men dessa två är mina alternativ tills det kommer fler. 

Fast jag är inte sån som gillar att bära på klänningar osådant tjejigt, min tredje alternativ blir ju något enkelt som jeans och ett fint linne! Ja, längtar faktiskt till nyår - MEN VARFÖR INTE 2014 VET JAG KOMMER BLI DE BESZTA ÅRET, så kan man tycka om man är 96;A 


 

Likes

Comments

 
 

- Så här glad är jag nu, my precious


För cirkus ett år sen kollade jag på något underbart, jag satt i stolen och var spänd av äventyren som filmen gav och när filmen hade kommit till sitt slut trodde jag inte att jag skulle kunna överleva. Vänta på andra filmen i ett år, nu är den ute. Imorgon blir det att checka Hobbit del 2, det är inte bara jag som sett fram emot att se den det är jag säker på! Vem fan gillar inte the hobbit och resten av gänget? 

För övrigt, vill bara notera att min glugg snart kommit till sitt slut den med. Den är nämligen 3mm bred nu!! I Januari är det beräknat att gluggen ska försvinna helt! - duuuuuh
 
 

Likes

Comments

Planer inför nyår är nästan inspickat vilket känns bra. Nyårsklänningen är påväg och det mesta är fixat. Denna nyår ska fan i mig bli lyckat! Några nyårslöften? Supa umgås härja och njuta! 2014 ska bli det bästa året! 
 
Snart är det ju januari och min glugg blir allt mindre och mindre. Just nu är den som den högra bilden längst ner, 3mm. Kan i alla fall gå ut utan att skämmas då den känns mer naturlig. Överlag så har jag bara mått så fruktansvärt dåligt över att jag hade 7mm glugg, mitt självförtroende sjönk till botten. Jag kan inte föreställa mig den dagen jag står där med världens leende och glädjen av att käkprocessen är utförd. 
 


Tack och hej 

Likes

Comments

Inte så mycket jul i år kanske? Det regnar dag ut och dag in, vad väntar väderguden på egentligen.. Endast fem dagar kvar till julafton, konstigt nog börjar det pirra till i magen. Jag vill ju se gärna öppna paketerna, känner mig som ett barn igen. Har i alla fall slagit in två paketer och fler ska det bli. Annars då? Ingenting faktiskt. 

Väntar för övrigt på att min klänning ska komma fram men det verkar som att det krånglar lite med leveransen, #killthemwithfire
 
 
 

Likes

Comments

 
Avslöjar min nyårsloook, klänningen är framme och jag är nöjd! Dock att den känns lite stor men jag gillar den! Har varit i kd hela dagen i princip och sprungit runt som en gris påväg att bli styckad, har inte hittat ngt speciellt mer än lite julklappar och en ny iphone laddare! ÄNTLIGEN. 

Trött är jag och imorgon ska jag börja jobba återigen. PUSS

Likes

Comments

Så många frågor obesvarade. Kära blogg, de enda som förstår mig. Vilket citat passar in i denna inlägg då? " don't judge my choice if u don't understand my reasons " 
 
Jag har så mycket jag vill skriva men jag finner inga ord för det. 

Likes

Comments

Jag gillar ju att lösa '' mysterium'' och jag har löst ett. Ett mysterium från förra helgen, det är löst och jag förstår precis hur det mesta ligger till. Ett mysterium som jag kommer att komma ihåg såååå väl.  


Har jobbat och jobbat och jobbat, nu ska jag sätta mig och äta middag och imorgon är det julafton! Det pirrar ju till i magen alltså. 
 
 
 
'' But I know your secret ''
 
 
 
 
 
 
 

Likes

Comments

Julafton blir bara tråkigare och tråkigare. Nej är inte alls som när man var barn.. 
Men jag blev nöjd med hela julafton ändå! 


Likes

Comments

Idag är det exakt 9 år sedan det var jordbävning i den indiska oceanen. Tiden går fort kändes som att det var igår det hände. Denna dag har jag varit i karlstad ihopp om att finna något fint till nyår men jag fann mig en ny säng istället som jag länge varit i behov av. Nu har jag en ny säng, helt orörd och inatt inviger jag den, ÄNTLIGEN EN SÄNG Har även varit på stan här hemma i Kristinehamn och tänkt att byta band på min DW klocka men fick den helt gratis istället, generös försäljare haha! 

 

Likes

Comments