Vägen ur en utmattning

Januari, början på något nytt. Jag vänder blad i livet, skriver ett nytt kapitel i och med 2020. Det är inte alltid man själv är i fas med årstiderna, men just nu i starten av ett nytt decennium känner jag mig helt med. Jag känner hur det vänder. Hur månader av mörker äntligen börjat ljusna. För första gången på länge trivs jag med livet. Det känns lugnt och behagligt, inget som tynger. Jag blir så glad av den tanken, för det är inget att ta för givet. Ett vanligt liv, en vanlig dag för någon, kan vara någon annans dröm.

Under det senaste året har jag kämpat för att lära mig om återhämtning, låtit mig inspireras av alla möjliga profiler och provat många metoder. Men jag tyvärr har jag varit för djupt ner i min utmattning för att dessa olika medel ska bita på mig. Egentligen är det inte förrän nu som jag känner hur jag på riktigt är mottaglig. Jag lär mig nya saker varje dag, hittar mina knep och favoritövningar som ger mig ett lugn i livet. Vägen ur en utmattning handlar om ett letande, letandet efter vad som ger just en själv bäst återhämtning.

Tillbaka till att trivas med livet, det känns som en lyx. Jag är så tacksam över att jag mår bättre. För mår man inte bra, då är det svårt att känna trivsamhet med resten av livet, så har det varit för mig i alla fall. Det har känts som att livet går emot en, som att universum driver med en, som att allt går i otakt, en fruktansvärd känsla. Men så plötsligt ser jag hur livet börjar flyta på lite, lite lättare, hur saker sakta faller på plats. För första gången på många år, kanske till och med någonsin, känner jag mig hållen. Jag är på precis rätt plats i livet. Hur livet har sitt sätt att ske av en anledning. Att lita på att det löser sig, att allt tar sin tid. Hur vi alla skulle tillåta oss själva att växa på vårt eget, alldeles unika och vackra sätt.

Med kärlek, Alexandra

Gillar

Kommentarer

FannyFoto
FannyFoto,
Fint att läsa att det blir bättre och fina bilder på dig!
nouw.com/fannyfoto
Alexandra_Wiberg
Alexandra_Wiberg,
Tack fina du, vad glad jag blir!
nouw.com/alexandra_wiberg