Sparar minnet av glittret på havet

Det känns konstigt att vara hemma igen. Hemma i ett grått, nollgradigt Stockholm. Jag saknar redan värmen, maten och känslan av semester.

Här är några bilder från veckan, men också från havet, underbara havet. Jag vet inte hur många gånger jag uttryckt min kärlek över det stora blå här på bloggen? Det är som att totalt fyllas upp med energi och positiva vibbar. Livet känns så tryggt och rikt när jag kommer till havet. Under våra dagar i Marbella hade vi lyxen att bo jättenära stranden. De flesta dagar gick vi längs med promenadstråket och en dag hyrde vi till och med cyklar. Det var underbart, speciellt att se glittret, det är alltid så magiskt. Jag och mamma gick i vattenbrynet en sväng, lät vågorna skölja upp över fortvristerna och såg på alla vackra snäckor som sköljts upp längs strandkanten. När hemresan närmar sig brukar mamma säga att vi sparar och tar med oss den här bilden, känslan av havet, för att plocka fram och minnas den i vinter. Det är precis vad jag gör, minns tillbaka till havet och det är en bild jag kommer ha med mig länge.

Brukar ni spara glimtar av livet medvetet?

Med kärlek, Alexandra

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
förstår att du saknar det för det ser verkligen helt fantastiskt ut 💛 nej, Sverige är verkligen inget vidare just nu 🌧🌬 kramnouw.com/emmaakarlegrund
Alexandra_Wiberg
Alexandra_Wiberg,
Det var verkligen det! Kramnouw.com/alexandra_wiberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229