Ny header!

Den uppmärksamme kanske har märkt att jag har bytt header? Förändringar är inte något jag alltid hanterar bra, men den här gången kändes det skönt med lite uppfräschning på bloggen. Den header jag hade tidigare behövdes uppdateras helt enkelt. Över ett år hade den på nacken och jag kände att den inte längre representerade mig. Jag är på ett helt annat plan i livet nu, än vad jag var sommaren 2016, när bilden togs. Den här bilden på mig i soffan beskriver mig idag och den person jag blivit det senaste halvåret. Det kanske är lite långdraget att tänka så mycket på symboliken i ett headerbyte, men jag tycker om att tänka så. Allt bli lite finare och mer betydelsefullt då.

Hursomhelst, nu känns bloggen som en härlig och ljus plats för mina tankar och fotografier. Avslappnat och avskalat liksom, precis som jag vill ha det. Vad tycker ni om den nya looken?

Gillar

Kommentarer

juliasandstrom
juliasandstrom,
Riktigt fin header!! jag bytte nyss min också, från en ljus härlig header på en klarvit strand med ljusblått hav till jag i en skog, kändes mer att det passade in mer i denna årstiden! Kika gärna in 😃nouw.com/juliasandstrom
Alexandra_Wiberg
Alexandra_Wiberg,
Åh tack! Ja, det kan känns viktigt att den ska passa in med årstidernas skifte. 😊nouw.com/alexandra_wiberg
SandraJohannas
SandraJohannas,
Blev superfint! 😊nouw.com/sandrajohannas
Alexandra_Wiberg
Alexandra_Wiberg,
Åh tack! Det gör mig så glad 😊nouw.com/alexandra_wiberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229