Nästa resmål - Marbella

Några bilder från förra hösten på Gran Canaria. 

Nästa helg åker jag och familjen iväg på nästa höstresa - till Marbella! Min syster har höstlov och vi passar på att resa tillsammans i hopp om lite sommarväder. Jag vill bara njuta av värmen, svassa omkring barbent i klänningar, äta gott, kanske bada och bara ha några sköna dagar.

Det är konstigt att resa när man är utmattad. Den här längtan av att komma bort, byta miljö och bara ha det härligt finns inte riktigt på samma sätt. Det är klart att jag ser fram emot att möta sommaren och ha det gött, men jag känner också en stark oro. Jag förbereder mig genom att inte planera allt i detalj (det är annars mitt sätt att överleva), packa gott om klädval, bestämma en deal med mig själv om att verkligen lyssna på kroppen. Bortsätt från att ha en härlig tid med min familj är det viktigaste för mig att ta hand om mig själv under de här dagarna. Det blir liksom lite extra viktigt när jag är på resande fot numera. Jag ska ta med min bullet journal, min bok, några små kristaller för att kunna ha min morgonstund varje dag.

För min del blir det lugna och återhämtande i fokus, men visst kan man ha en skön semester för det? Om en vecka är vi redan där. Jag hoppas verkligen att det blir en resa som fyller på energierna och ger massa gott.

  • Resor

Gillar

Kommentarer

cassandralarssons
cassandralarssons,
Vilka härliga bilder verkligen!nouw.com/cassandralarssons
Alexandra_Wiberg
Alexandra_Wiberg,
Tack så mycket! 💖nouw.com/alexandra_wiberg
Ida
Ida,
Åh så fantastiska bilder, så himla härliga! Hoppas resan blir bra och att du hinner koppla av och fokusera på dig själv<3idanilssonphoto.se
Alexandra_Wiberg
Alexandra_Wiberg,
Tack Ida! Vad glad jag blir! Det hoppas jag med. Ta hand om dig 💖 Kramnouw.com/alexandra_wiberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229