Lita på de bra dagarna

Från varma medelhavet till kyliga Södermanland. Vi var ute på landet över helgen. Jag har njutit av lugnet och tystnaden. Det är så stor skillnad från stan.

Jag känner mig tacksam över att jag fortsätt ha en bra period. Det blir så tydligt att det har varit sällsynt under det senaste året. Jag är liksom inte van vid att ha så många bra dagar. Och det tar jag heller inte för givet. För det är med största allvar att det kan vända när som helst. Bäst att njuta kan man känna, men också en rädsla över att balansen ska tas ifrån. Helt plötsligt har man många dåliga dagar på raken. Jag tror att jag har börjat vänja mot vid det åtminstone, att man aldrig vet. Det som är hoppfullt är i alla fall att inget varar för evigt.

Det är ibland svårt att slappna av och lita på att det är bra, men den här helgen har jag gjort precis det. Jag har varit ute i skogen och vid vattnet med Ludde. Blivit rosig om kinderna och kommit in i värmen för te, filt och Desperate Housewives. Myst med familjen, tittat på Så mycket bättre och haft tända ljus, ja till och med en brasa. Så många glimtar av lugnt och ro, fridfullhet. Det har varit en bra helg som har varit återhämtande på så många sätt. Jag älskar sådant. Det gör så mycket gott för själen att fylla på med natur och familjemys.

Hoppas att ni haft en fin helg!

Med kärlek, Alexandra

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229