Jag älskar stickers

Jag har alltid varit en pysslig tjej. Så länge jag kan minnas har jag alltid tyckt om att måla, rita, skriva, fixa och knåpa. I högstadiet någongång lade jag det dock åt sidan, så som jag tror att många tyvärr gör i den åldern. Kanske är det då vi behöver det kreativa som mest, när livet är en bergochdalbana? Hur som helst hittade jag tillbaka när jag började med bullet journaling hösten 2017. Sedan dess har jag fått utrymme för min kreativitet och grottat ner mig i den härliga världen av kvalitetanteckningsböcker, handgjorda stickers och kalligrafi.

Under ganska lång tid har jag tyckt att det svenska utbudet när det kommer till bra stationary (snälla kan det komma ett bättre svenskt ord än kontorsmaterial?). De stora kedjorna har tyvärr oftast bara barnsliga klistermärken exempelvis och ofta väldigt dyra. Med det sagt, har jag nu äntligen hittat ett forum som passar mig, Etzy. Det är en plattform där privatpersoner kan sälja och köpa av varandra över hela världen. För mig har det varit perfekt när jag har upptäkt olika kreatörers fina, handgjorda verk. Idag tänkte jag dela med mig av två av mina senaste beställningar. Det första ni ser är ifrån shopen LesyaDecorations, en fantastiskt begåvad tjej i från Tyskland med en minimalistisk stil som jag bara älskar. Dessa stickers, som jag längtar till att få använda i min bullet journal.

Det var andra gången som jag beställde från LesyaDecorations och jag känner mig minst lika nöjd denna gång. Vilken kvalitet och stilsäkerhet. För mig blir det såå mycket mer värt att betala lika mycket (ibland mindre) för handgjorda, jättefina klistermärken på Etzy, än att köpa kedjornas i min åsikt tråkiga och dyra klistermärken. Jag väljer även att bara beställa från europeiska, dels frö att hålla frakten nere men också för att inte riskera tull eller onödiga leveransmedel.

Den andra shopen jag beställde från för första gången heter booksandteacups. Det är en tjej från Nederländerna som säljer sina helt underbart, gulliga handgjorda stickers bland annat. Jag blev verkligen så glad när jag öppnade kuvertet som det kom i. Har väl hon skrivit mitt namn i kalligrafi, med klistermärken och en handskriven thank you Alexandra note? Hur gulligt? Jag blev helt varm i själen. Tänk vad fint att man så enkelt kan handla från någon i Europa (eller världen) och få hem ett handskrivet brev. Det är en lite mer gullig, corky känsla över dessa stickers, som jag tycker om mycket. Jag kommer helt klart beställa från den här shopen fler gånger.

Hoppas att du tyckte att det var kul att läsa. Kanske några tips på bra stationary? Läs mitt inlägg om mitt bullet journal set up 2020

Med kärlek, Alexandra

Gillar

Kommentarer

nellielillskog
nellielillskog,
Men va fina!! Måste kolla upp det direkt!
nouw.com/nellielillskog
Alexandra_Wiberg
Alexandra_Wiberg,
Vad kul att du också tycker det! Rekommenderas starkt!
nouw.com/alexandra_wiberg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Verkligen så himla fina ju <3
nouw.com/matildaberlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Verkligen så himla fina ju <3
nouw.com/matildaberlin