Hemma igen

Alltid full rulle innan nästa resa

Igår eftermiddag kom vi hem från Frankrike. Herregud vad trött jag var. Ni vet hur det är, allt tar så lång tid när man reser, även om själva flygningen bara tog 3 timmar. Först skulle vi bila från St Tropez till Nice flygplats vilket tog en timme minst, göra allt som man ska göra på flygplatsen. Flyga i några timmar och tappert försöka få lite sömn, hämta väskorna och sen hem. Resan från Arlanda hem till lägenheten tog också väldigt mycket längre tid än vad den brukar. Väl hemma dök jag ner i sängen och såg sista avsnittet av SKAM. Alltså hur bra? Åh, vad jag älskar den serien!

Klockan stod på väldigt tidigt imorse, för att jag skulle åka iväg och träffa en fin vän som jag inte kommer kunna träffa igen för än i augusti. Den enda tiden vi kunde få ihop var 8 på morgonen, så det blev det så. Värt alla dagar i veckan att få spendera lite tid tillsammans innan vi skiljs åt.

Planerna för dagen är att vila mig från gårdagen och den tidiga morgonen haha. Packa upp resväskan måste jag också göra, samtidigt som jag förbereder packningen för Smögen. Det är alltid ett projekt att packa allt som behövs för en hel månad. Senare ikväll ska jag träffa lite fler vänner som jag inte heller kommer se på väldigt lång tid. Vi ska äta middag tillsammans, på något trevligt ställe, vilket blir jättemysigt.

Ofta är det så här innan jag åker till mitt sommarställe. Det är fullt ��s med att träffa alla innan vi åker. Även om jag älskar att vara på Smögen och livet som jag har där, är det alltid jobbigt att lämna de finaste här hemma. Tiden brukar gå fort och man får ha mycket kontakt på telefon och sociala medier. Jag är ju van, eftersom jag gjort såhär varje år i hela mitt liv. Saknaden blir stor, men man ses ju alltid till slut. Då har man ju det bästa att längta till när man kommer hem till Stockholm.

Gillar

Kommentarer

LaDolceMusica
LaDolceMusica,
Vilket underbart ställe!
nouw.com/ladolcemusica
Alexandra_Wiberg
Alexandra_Wiberg,
Så underbart verkligen!
nouw.com/alexandra_wiberg